Actorii Will Smith și Tommy Lee Jones refac binecunoscuta echipă într-o nouă luptă  împotrivă extratereștrilor care amenință planeta în Bărbați în Negru 3, un film distribuit de Pro Video, din 25 septembrie pe BLU-RAY 3D, BLU-RAY și DVD în toate magazinele de specialitate.

 Cu efecte speciale și mai îndrăznețe, o poveste de-a dreptul explozivă, dar și o distribuție celebră care îl include acum și pe actorul Josh Brolin, Bărbați în Negru 3 se teleportează în trecut, unde misiunile agenților J și K devin tot mai neobișnuite.

Costumele negre, creaturile terifiante aterizate de pe altă planetă și scenele comice nu lipsesc nici de această dată. Dintre toate lucrurile ciudate pe care le-a vazut şi toţi extratereştrii cu care s-a confruntat, nimic nu l-a uimit mai tare pe J (Will Smith) decât partenerul său teribil de morocanos şi sucit.

Dar atunci când viaţa lui K (Tommy Lee Jones) şi soarta planetei sunt puse la grea încercare, agentul J va trebui să se întoarcă în timp pentru a îndrepta lucrurile. J descoperă că în univers există secrete pe care K nu i le împărtăşise niciodată – secrete care se vor dezvălui treptat.

Acţiunea pe BLU-RAY 3D, BLU-RAY si DVD surprinde acum și cu premii de înaltă definiţie. Toți cei care vor achiziționa filmul până pe 11 noiembrie 2012 în oricare dintre cele trei variante marcate cu un sticker special și se înscriu apoi, pe baza informațiilor solicitate pe site-ul www.provideo/mib 3, au șansa de a câștiga un super televizor 3D și un sistem Home Cinema cu 3D BLU-RAY Player de la Philips.

Un produs marca Sony Home Entertainment, distribuit de către Pro Video, filmul Bărbați în Negru 3 poate fi achiziționat din toate centrele comerciale și magazinele de specialitate, precum și de pe site-ul www.provideo.ro, în format BLU-RAY 3D, BLU-RAY și DVD, la un preț recomandat de 139.90 RON, 79.90 RON și respectiv 51.90 RON.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.