Genndy Tartakovsky, regizorul hitului de Box Office “Hotel Transilvania”, numărul 1 in Statele Unite în acest moment, producție Sony Pictures Animation, va vizita adevărata regiune a Transilvaniei duminică, 14 octombrie, în cadrul turneului internațional de promovare a filmului, anunță astăzi reprezentanții InterComFilm Distribution, distribuitorul filmului în România.

Filmul  “Hotel Transilvania”  se va lansa în România în data de 19 octombrie 2012.

Tartakovsky va vizita Castelul Bran, cunoscut și sub numele de Castelul lui Dracula, unde va participa la conferința de presă, ședința foto în castel, alături de actorii care au dublat vocea personajelor, și la petrecerea de lansare a filmului, eveniment care va culmina cu ceremonia de tăiere a tortului pentru sărbătorirea celei de-a 118-a aniversari a lui Mavis, fiica lui Dracula din filmul “Hotel Transilvania”.

Vizita în România a faimosului regizor hollywoodian este o experiență unică pentru industria cinematografică locală.“Hotel Transilvania” marchează debutul lui Genndy Tartakovsky în regia de lung metraje dupa succesul “monstruos” al producțiilor TV “Dexter’s Laboratory”, “Samurai Jack” și “Star Wars: Clone Wars”.

“Sunt extrem de încântat de vizita mea în Transilvania, regiune care m-a inspirat atât de mult în realizarea filmului. Va fi extraordinar pentru mine să văd legendarul Castel al lui Dracula și să sărbătorim împreună acolo a 118-a aniversare a personajului nostru, Mavis. Știu că Transilvania este ‘locul unde monștrii se simt la ei acasă’,dar nu văd de ce nu mă pot distra și eu puțin acolo”,

afirmă Tartakovsky.

Castelul Bran, monument național și arhitectonic al României, a fost asociat de-a lungul anilor cu mitul celebrului personaj Dracula, mit ce atrage vizitatori din lumea întreagă. Cunoscut sub acest nume legendar, personajul este rezultatul asocierii unor evenimente istorice reale cu poveștile legate de domnia lui Vlad Țepeș – Dracula.

Hotel Transilvania” este stațiunea fastuoasă de “5 cotlete” a lui Dracula, unde monștrii și familiile lor se pot distra, liberi să fie ei înșiși, fără ca oamenii să îi deranjeze. Într-un weekend special, Dracula invită câțiva dintre cei mai faimoși monstri din lume – Frankenstein și soția sa, Mumia, Omul Invizibil, o familie de vârcolaci și mulți alții – pentru a sărbători aniversarea de 118 ani a fiicei sale, Mavis. Pentru Drac problema nu este să-și ospăteze prietenii infami, ci faptul că universul său s-ar putea prăbuși când un om obișnuit apare din întâmplare la hotel și îi face ochi dulci lui Mavis.

Regizorul filmului “Hotel Transilvania” este Genndy Tartakovsky, producător este Michelle Murdocca, iar scenariștii sunt Peter Baynham și Robert Smigel. Povestea este de Todd Durham, Dan Hageman și Kevin Hageman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.