Deznodământul poveştii de iubire dintre Bella şi Edward, Saga Amurg: Zori de Zi – Partea a 2-a, surclasează toate filmele lansate până în momentul de față în cinema, cele mai bune rezultate fiind deţinute până acum de Piraţii din Caraibe: Pe ape şi mai tulburi, partea finală din Twilight înregistrând un număr de spectatori şi încasări record în România, în doar primul weekend de la lansare.

 Aducând peste 123.000 de spectatori la cinematografe şi încasări de aproximativ 2.155.000 de lei, ultima parte a fenomenului Amurg se clasează pe primul loc în topul preferinţelor românilor care au ales să vadă acest film în weekend-ul 16 – 18 noiembrie. Până la lansarea ultimului film din seria Amurg, cele mai bune rezultate din toate timpurile în weekend-ul de lansare le-a deţinut Piraţii din Caraibe: Pe ape şi mai tulburi cu 83.213 spectatori, următorul loc fiind ocupat de Avatar cu 67.200 spectatori.

Cu aceste date impresionante, seria Amurg reuşeşte să întreacă orice aşteptări, dovedind încă odată, dacă mai era nevoie, devotamentul unui număr tot mai mare de fani români, complet cuceriţi de noile personaje, dovezile de dragoste nemuritoare şi o luptă finală de proporţii epice din Saga Amurg: Zori de Zi – Partea a 2-a.

După naşterea fiicei sale Renesmee, Bella începe să profite de noua ei viaţă de vampir şi de puterile dobândite. Bucuria ei este însă una de scurtă durată, din cauza apariţiei unui alt vampir, Irina, care crede că Renesmee este un “copil nemuritor” şi îi dezlănţuie din nou pe Volturi împotriva clanului Cullen. Pentru că autoritatea vampirilor îi condamnă imediat la moarte pe copiii transformaţi în vampiri, din cauza faptului că sunt incontrolabili, viaţa lui Renesmee este pusă în mare pericol.

Prinşi într-o luptă cumplită pentru supravieţuire, Edward şi Bella încearcă să se alieze cu toate clanurile de vampiri din jurul lumii, pentru a le aduce ca martori în faţa Volturilor, în apărarea fiicei lor. Va fi oare suficient pentru clanul Cullen să demonstreze că Renesmee nu este un “copil nemuritor” pentru a-i salva viaţa?

Cea de-a cincea parte a seriei, Saga Amurg: Zori de zi – Partea a 2-a, este distribuită de MediaPro Distribution din 16 noiembrie în cinematografele: CinemaPRO, Hollywood Multiplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Baneasa, Odeon Cineplex (Cluj) și alte cinematografe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.