Selfie – 50.000 de spectatori în doar 2 săptămâni de la lansare

0
1547
Ascultă acest articol


Cu peste 50.000 de spectatori în doar 2 săptămâni de la lansare, comedia #SELFIE se remarcă printr-o distribuţie tânără care a dorit să surprindă exact preocupările şi trăirile tinerilor de azi.

selfiee

Cea mai bună lansare românească a anului, primul lungmetraj al regizoarei Cristina Iacob şi-a cunvins publicul cu o poveste bine ancorată în realitate şi susţinută de personaje inspirate din generaţia actuală de adolescenţi.

[pull_quote_center]„Toţi când suntem la vârsta asta credem că suntem nemuritori şi că le ştim pe toate. Cunoaştem totul despre reţelele de socializare, sex, îndrăgosteală, dar nu cunoaştem valoarea prieteniei şi dragostea cu adevărat sau poate nu le conştientizăm. Fetele asta arată: ce înseamnă prietenia şi iubirea adevărată. Mi-a plăcut să iau câte un prototip din generaţia actuală şi oameni din experienţa mea. Yasmine seamănă mult cu mine, iar Olimpia şi Flavia s-au regăsit în prietenele mele foarte bune. Am căutat să fie personaje veridice.”,[/pull_quote_center]

mărturiseşte Cristina Iacob despre felul în care şi-a gândit povestea.

Dacă Vlad Logigan a fost singurul actor care s-a bucurat de interpretarea unui personaj creat special pentru el, toţi ceilalţi tineri au trecut printr-un casting foarte complex.

[pull_quote_center]„Căutam o fată foarte frumoasă pentru interpretarea Anei, iar Flavia Hojda ne-a atras cel mai mult atenţia, pentru că e apropiată de personaj prin naivitatea şi puritatea vârstei.”,[/pull_quote_center]

mai adaugă regizoarea.

La propunerea Cristinei, actriţa Olimpia Melinte a acceptat provocarea de a se îngrăşa special pentru interpretarea lui Roxi. Deşi Crina Semciuc este complet diferită de personajul interpretat, aceasta reunea toate calităţile fizice şi actoriceşti pe care personajul său le solicita. De aceeaşi dificultate a avut parte şi Alex Călin, un tip plin de viaţă şi pus pe glume, care în film trebuia să fie un adolescent timorat şi tocilar. În schimb, Levent Sali a cucerit încă de la prima audiţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.