Regizorul Nae Caranfil (E pericoloso sporgersi, Asfalt tango, Filantropica) este invitat miercuri, la sediul Asociaţiei Scenariştilor Români (ASCER) din strada Pitar Moș, nr. 19 să susţină un seminar în faţa participanţilor la Bucharest Script Lab (BSLab) și a cinefililor care doresc să îl asculte și stea de vorbă cu el.

Sesiunea specială începe la ora 12.00, durează două ore şi va fi deschisă publicului. Taxa de participare este de 150 de lei. Cei interesaţi pot trimite un mail pe adresa inscrieri@asociatiascenaristilor.ro.

Bucharest Script Lab este un demers al Asociaţiei Scenariştilor Români, şi se adresează scenariştilor de film şi televiziune aflaţi pe diferite niveluri de pregătire, care vor să se perfecţioneze în acest domeniu. Laboratorul se adresează şi celor care intenţionează să deprindă această meserie, au deja o poveste de spus, de asemenea au şi exerciţiul scrisului.

Aceasta este prima sesiune a Bucharest Script Lab. Are 15 participanţi selectaţi şi se desfăşoară în perioada 18 noiembrie 2013 – 31 ianuarie 2014. Gazda şi trainer-ul BSLab este Gareth Brookes, cunoscut scenarist şi story editor britanic, care în ultimii ani a activat mai mult în Europa de Est, actualmente chiar locuieşte şi lucrează din Bucureşti. În fiecare săptămână, Gareth Brookes are  invitat câte un cunoscut cineast, care suţine un seminar. La acesta sunt aşteptaţi, alături de participanţii BSLab, toţi cei care doresc să îi asculte şi să discute cu realizatorii de film şi de televiziune.

Ceilalţi invitați ai BSLab au fost: regizorii și scenariștii Corneliu Porumboiu, Cătălin Mitulescu și Ioan Cărmăzan și producătorii Andrei Boncea și Mişu Predescu.

Asociația este înființată de Cristina Jacob – regizor şi scenarist al lungmetrajului „Liceenii 2000“ (2014, în post-producție), regizor şi producător al scurtmetrajului „În film la Naşu’“ (2012), „Mircea Veroiu“ (2010).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.