Tarzan – Daniel Buzdugan va dubla personajul principal

Din 28 martie pe marile ecrane.

0
1696
Ascultă acest articol


Îndrăgitul prezentator și realizator radio, Daniel Buzdugan îi dă viață legendarului Tarzan din 28 martie, odată cu premiera filmului de animație Tarzan 3D pe marile ecrane, unde spre încântarea fanilor va interpreta un dublu rol.

tarzan_ver4_xxlg

Dacă în urmă cu trei luni debuta pe marile ecrane în rolul veverițoiului Surly din animația The Nut Job: Goana după alune 3D, de aceasta dată Daniel Buzdugan nu numai că îl interpretează pe Tarzan, însă grație talentului său actoricesc îi imprumută vocea și lui John Greystoke, tatăl eroului junglei.

[pull_quote_center],,E unul dintre personajele mele preferate din copilărie și cred că toți copiii s-au visat Tarzan, toți băieții mai ales. M-am inspirat din copilăria mea la țară, unde mă urcam prin toți copacii și mă dădeam cu lianele găsite în pădurile Neamțului. Cum mie îmi plac numerele impare, în special cifra trei, care se regăsește și în data nașterii mele, sper ca anul acesta să mai fac un proiect de animație, să fie în total trei.”,[/pull_quote_center]

declară Daniel Buzdugan despre experiența interpretării lui Tarzan.

Acțiunea filmului ni-l prezintă pe micul Tarzan, singurul supravieţuitor al unui accident aviatic, în care pieriseră şi părinţii săi, pe care îl adoptă pe un grup de maimuţe curioase. Băieţelul creşte alături de animalele sălbatice, învaţă să se comporte asemenea lor şi uită de existenţa sau normele sociale ale oamenilor.

Abia 10 ani mai târziu, Tarzan va fi fascinat de întâlnirea cu frumoasa şi curajoasa Jane Porter, de care se îndrăgosteşte imediat. Însă curând, el va înţelege în cel mai greu mod posibil de ce animalele au dreptate să se teamă de oameni.  Ca să-şi salveze familia şi femeia iubită, Tarzan va trebui să se folosească atât de atuurile dobândite în junglă, cât şi de cele moştenite de la adevăraţii săi părinţi.

Un film distribuit de MediaPro Distribution, Tarzan 3D are premiera pe 28 martie, în cinematografele: Hollywood Multiplex, The Light Cinema, Grand Cinema&More Băneasa, Cityplex Constanța, Cityplex Tulcea, Cityplex Brașov și alte cinematografe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.