Ascultă acest articol


Joi seara, 24 iulie, a avut loc avanpremiera filmului „Hercules”, iar ForuForum Film Româniaa făcut o surpriză participanţilor la eveniment, aducându-i pe cei patru români din Gheorgheni, care au lucrat ca tehnicieni de efecte speciale pentru pelicula „Hercules”.

hercules

[pull_quote_center]„Este o poveste plină de acţiune susţinută, umor şi bătălii impresionante, care plac tuturor. Însă sper ca oamenii să plece de la film simţind forţa convingerii lui Hercules”, [/pull_quote_center]

spunea regizorul Brett Ratner.

Cei patru români sunt Szilard Gergely, Laszlo Gergely, Claudiu Zoltan Medve şi Florin Cătrinoiu și au fost mai bine de jumătate de an, în 2013, pe platourile de filmare din Budapesta, de unde au venit cu o mulţime de amintiri, dar şi cu o parte din recuzita din film. Câteva dintre aceste obiecte, precum bâta lui Hercules, săbii, suliţe, scuturi, au fost expuse la avanpremieră, devenind punctul de atracţie al invitaţilor.

Hercules” este distribuit de Forum Film România şi a avut premiera pe 25 iulie 2014, fiind proiectat în format 3D şi IMAX 3D.

Sinopsis

Om şi legendă deopotrivă, Hercules (Dwayne Johnson) conduce o bandă de mercenari, pentru a ajuta la încheierea unui război civil sângeros din ţinutul tracic şi reîntoarcerea pe tron a regelui de drept. Fiind un suflet chinuit încă de la naştere, Hercules are forţa unui zeu, dar simte suferinţele unei fiinţe umane. Răufăcători de neimaginat vor testa puterea mitică a lui Hercules, în viziunea îndrăzneaţă a regizorului Brett Ratner asupra unuia dintre cei mai importanţi eroi de acţiune ai tuturor vremurilor.

Din distribuţia filmului fac parte şi Ian McShane, Rufus Sewell, Rebecca Ferguson, Joseph Fiennes şi John Hurt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.