Concurs InterCom Film, perioada 10 – 16 octombrie – Câștigă două invitații duble la Before I Go to Sleep la Hollywood Multiplex în perioada 20 – 23 august.

before_i_go_to_sleep_ver4_xxlg

Câștigători: Balogh Ionuț Cosmin și Leordeanu Ionuț

Răspunsul la întrebare: Înainte să adorm

Ce trebuie să fac?

Tot ce trebuie să faceți este să completați mai jos cu numele și prenumele și CNP-ul din C.I. , o adresă validă de mail și să ne spuneți:

[pull_quote_center]Cum este tradus în România filmul Before I Go to Sleep?[/pull_quote_center]

Cum aflu dacă am câștigat?

Câștigătorii vor fi anunțați vineri, aici, pe mail-ul cu care ați participat (nu este public și nici nu va fi făcut) și pe Facebook.

Cum ridic invitațiile și unde le pot folosi?

Invitațiile se ridică direct de la casa de bilete de la cinematograful Hollywood Multiplex și se folosesc pe loc. Nu se pot face rezervări, iar invitațiile sunt valabile, oricand în perioada menționată.

În ce perioadă pot folosi invitațiile și unde sunt valabile?

Sunt două invitații de două persoane valabile la filmul din concurs în perioada 20 – 23 august la Hollywood Multiplex în Mall Vitan România!

Succes! (*Dacă aveți nelămuriri folosiți cu încredere pagina de Contact.)

[contact-form to=’concurs@movienews.ro%26#x002c;concursmn@gmail.com’ subject=’Concurs InterCom Film’][contact-field label=’Nume și Prenume (din C.I)’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Email’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’CNP’ type=’textarea’ required=’1’/][contact-field label=’Răspunsul la întrebare’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]