Cu dialoguri savuroase şi o distribuţie excepţională, Magie în lumina lunii este o nouă comedie romantică regizată de legendarul Woody Allen, care din 14 noiembrie îi aduce împreună pe marile ecrane pe Colin Firth şi Emma Stone.

 magic_ro

În decorul fabulos oferit de opulenta rivieră franceză a anilor `20, Magie în lumina lunii este o comedie romantică semnată de Woody Allen, care îl aduce în prim plan pe un mare magician (Colin Firth), aflat într-o  continuă încercare de a demasca o clarvăzătoare (Emma Stone).

De la prima lor întâlnire, Stanley (Colin Firth) o cataloghează pe Sophie (Emmma Stone) ca fiind insignifiantă, o şarlatană pe care o poate demasca imediat, minunându-se de credulitatea familiei gazdă. Dar spre marea sa surprindere, Sophie reuşeşte să citească de multe ori minţi şi să facă alte lucruri supranaturale care nu îşi găsesc nicio explicaţie logică şi care-l lasă cu gura căscată… Foarte curând, Stanley îi mărturiseşte iubitei lui mătuşi Vanessa (Eileen Atkins) că a început să se întrebe dacă nu cumva puterile lui Sophie sunt reale. Dacă ele ar fi reale, Stanley îşi dă seama că orice este posibil şi că tot ceea ce credea el se năruie.

Ceea ce urmează însă depăşeşte orice aşteptare, pentru că vom asista la o serie de evenimente pur şi simplu magice, care vor influenţa până şi relaţia tensionată dintre cele două personaje.

Finalul însă este cel care ne pregăteşte cea mai reuşită Magie în lumina lunii.

Filmul Magie în lumina lunii va putea fi vizionat în premieră din 14 noiembrie în următoarele cinematografe: The Light Cinema, CinemaPRO, Grand Cinema&More Băneasa,  Cityplex Constanța, Cityplex Brașov și Cityplex Tulcea și alte cineGrand Cinema&More Băneasa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.