Dacă e luni, e seara “Așii amanetului”. HISTORY®, canalul factual numărul 1 din România¹, a pregătit noi episoade din seria de succes, începând cu 9 februarie.

Cel de-al 13-lea sezon din „Așii amanetului” va fi difuzat în fiecare luni, când telespectatorii vor putea urmări câte două episoade, începând cu ora 21:00. Celebrul serial va continua să prezinte lumea interesantă a caselor de amanet. La “Gold & Silver” din Las Vegas, Rick și familia lui conduc afacerea, iar între cei trei sunt certuri, dar şi prietenie la fiecare pas. Ei îşi folosesc cunoştinţele şi instinctul pentru a evalua articolele aduse la amanet, de la cele obişnuite la cele cu adevărat încărcate de istorie, cum ar fi sabia unui ofiţer de cavalerie, o motocicletă Harley Davidson şi chiar un set de saci de box care i-au aparţinut lui Rocky Marciano. Trebuie să descopere ce este fals şi ce e veritabil şi vor dezvălui răspunsul la întrebări precum: “Care este povestea acestui obiect?” şi “Cât valorează?”.

FOTO Asii Amanetului Africa de Sud (1)

O nouă serie din “Așii amanetului”, ce are loc în Africa de Sud, va avea premiera luni, 2 martie, când va fi difuzat un episod dublu, începând cu ora 22:00.

Situat în Johannesburg, cunoscut ca Orașul de Aur, “Așii Amanetului: Africa de Sud” deschide ușile casei de amanet Cash Inn, unde proprietarul Roy Peretz, partenerii săi de afaceri Eytan și Liel și asistentele Irene și Solly întâlnesc clienți de toate tipurile, care vin să amaneteze sau să vândă tot felul de obiecte ciudate și neașteptate.

Cultura bogată și diversă a Africii de Sud este o sursă nesecată de comori și artefacte din trecut și din prezent, de la mașini puternice la automobile militare, care trec pragul casei de amanet în fiecare zi. Fie că este o trusă antică de vânătoare Khoi-San, o monedă Boer War sau un Pontiac Firebird, totul are o poveste și un preț.

Roy și echipa sa negociază cu cei veniți în casa de amanet pentru cel mai bun preț, ajutați de-a lungul drumului de către experți în antichități și cultură pop. Situațiile comice care au loc în camera din spate a magazinului de amanet, combinate cu istoria fiecărui obiect adus în magazin, formează o călătorie amuzantă printre cele mai ascunse secrete ale unei națiuni. La „Așii amanetului: Africa de Sud” un singur lucru este sigur: toată lumea se poate aștepta la neprevăzut.

Mai multe informații despre seriale sunt disponibile pe site-ul oficial HISTORY.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.