În luna februarie, AMC Networks International Central Europe vine în întâmpinarea dorinţelor dvs cu cea mai bună selecţie de filme şi emisiuni pe toate gusturile, atât pentru cei mici, cât şi pentru cei mari.

La AMC  zilele de marţi sunt dedicate suspansului, fiind grupate în seria Crimă şi Pedeapsă, iar miercuri pasionaţii de filme genul „true crime” pot urmări noi episoade din serialul Fargo. Film Café prezintă filmul Wonder Boys , un film cu distribuţie de excepţie, iar pentru cei pasionaţi de arta culinară, cele patru emisiuni prezentate în Bucătăria Bavareză pot fi urmărite zilnic doar la TV Paprika.  Minimax îi invaţă pe cei mici despre magia prieteniei cu personajul preferat din Micul meu ponei: prietenia este magicăMegamax aduce băieţilor un nou serial în premieră, Mr Young. Rămâneţi alături de AMC Networks pentru multe alte emisiuni şi filme ce pot capta interesul întregii familii!

Fargo, o adaptare a romancierului și scriitorului Noah Hawley inspirată de filmul cu același nume, urmărește un nou caz de crimă „autentic”, cu personaje noi, totul pe același fundal unic de umor, omoruri și politețe extremă tipică pentru Minnesota, care au făcut din film un clasic fără vârstă.

AMC: Fargo – În fiecare miercuri de la 23:00

Crimă şi pedeapsă – În fiecare marţi de la 22:00
Ore de disperare – 17.02.2015
Delicte şi fărădelegi – 24.02.2015

Michael Douglas este Grady Tripp, un dezordonat, un perpetuu adolescent îndrăgostit care trece printr-o criză sentimentală. În ziua inaugurală a festivalului literar din universitatea unde preda limba engleză, cea de-a treia soţie îl părăseşte, iar amanta sa, Sara Gaskell (Frances McDormand) îl anunţă că este însărcinată.

Îmbrăcat într-un halat de casă roz şi conducând o maşină furată cu un câine mort în portbagaj, Tripp trebuie să repare totul: să înapoieze o jachetă, să scrie cel mai “mare” roman american, să-l educe pe James, studentul său,  s-o descurajeze pe studenta  care îi făcea curte, s-o îmbuneze pe Sara… şi toate acestea înainte ca săptămâna să se încheie.

Film Cafe: Wonder Boys – 25.02.2015 ora 16:00

La TV Paprika, în luna februarie vom descoperi minunatele preparate culinare ale bucătăriei bavareze, în fiecare zi de la ora 16:00.

TV Paprika a pregătit noi programe pline de savoare, cu emisiuni ai căror protagonişti sunt renumitul bucătar din Munchen, Alfons Schuhbeck şi maestra patiser Angelika Schwalber, o artistă a dulciurilor şi a ciocolatei. Emisiunile lunii februarie vor prezenta bucătăria bavareză aşa cum este ea, cu arome cunoscute, cu ingrediente obişnuite şi astfel vom descoperi gusturile ce caracterizează Bavaria. Emisiunile: Schuhbeck: Sărat şi dulce; Bucătăria bavareză a lui Schuhbeck; Şcoala culinară bavareză a lui Schuhbeck; Repede, simplu, bavarez, vor aduce un plus de savoare şi o mai bună informare despre cum putem să ne îmbunătăţim meniul zilnic în stil bavarez.

Bucatăria bavareză – arome cunoscute, ingrediente obişnuite, bucătării familiare!

TV Paprika: Bucătăria Bavareză – Zilnic ora 16:00

Prințesa Celestia o îndrumă prin Orașul Poneilor pe eleva ei, Prințesa Twilight Sparkle, un inorog înaripat (care nu avea aripi în sezoanele anterioare), dornică să învețe despre prietenie. Twilight  continuă să învețe împreună cu prietenele ei, Applejack, Rarity, Fluttershy, Rainbow Dash, și Pinkie Pie. Fiecare reprezintă o latură diferită a prieteniei, iar Twilight descoperă că ea însăși este o parte esențială din Elementele magice ale armoniei. În aventurile lor, Fetițele ponei îi ajută pe ceilalți locuitori ai orașului și învață să treacă peste momentele grele care le pun la încercare prietenia.

Minimax: Micul meu ponei: Prietenia este magică – PREMIERA: 21 februarie, ora 19:00

Un adolescent termină școala mult mai devreme decât ceilalți colegi de vârsta lui. Devine profesor la liceul la care sunt elevi sora lui și cel mai bun prieten. Nu după mult timp, se îndrăgostește de o elevă și devine victima unui băiat agresiv.

Megamax: Mr. Young – PREMIERA: 23 februarie, zilnic de la ora 19:30

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.