La ediţia de anul acesta a East European Comic Con care s-a desfăşurat în weekendul 8-10 mai, distribuitorul de film Freeman Entertainment a prezentat o parte dintre cele mai importante premiere cinematografice de anul aceasta, dar şi din 2016.

Filme precum „Mad Max: Drumul Furiei”, „Dezastrul din San Andreas”, „Pan: Aventuri în Ţara de Nicăieri”, „Self/less: Transfer de viaţă” sau mult-aşteptatul „Batman vs. Superman: Zorii Dreptăţii” au fost reprezentate prin cele mai noi secvenţe şi clipuri video, dar şi prin statuete sau postere originale, pe care fanii le-au putut lua acasă.

Dacă în prima zi a convenţiei cei prezenţi la convenţie au descoperit programul şi titlurile prezentate la standul Freeman Entertainment, în următoarele două zile au trăit din plin experienţa cinematografică, vizionând cele mai captivante secvenţe din „Mad Max: Drumul Furiei”, „Dezastrul din  San Andreas”, „Pan: Aventuri în Ţară de Nicăieri”, „Self/less: Transfer de viaţă”, „Agentul de la U.N.C.L.E.”, „În inima marii” şi „Batman vs. Superman: Zorii Dreptăţii”. Surprizele au continuat la stand, unde cei prezenţi au fost invitaţi la cornerul foto animat, pentru a-şi realiza propriul film pornind de la o scenă explozivă din „Mad Max: Drumul Furiei”. Două dintre principalele atracţii ale evenimentului au fost statuetele în mărime naturală Batman şi Superman, realizate în chip fidel după personajele din filme.

East European Comic Con, care a avut loc la Romexpo, a fost unul dintre cele mai aşteptate evenimente ale anului pentru iubitorii de gaming, găzduind finala Europei de sud-est ESL SEE, în care s-au întrecut gameri din aproximativ 15 ţări. Participanţii au avut ocazia să testeze numeroase jocuri video în zona special amenajată. Totodată, cosplayeri din patru ţări s-au întrecut în cadrul selecţiilor naţionale a Cosplay World Masters, scopul fiind calificarea în finala mare din Portugalia.

East European Comic Con este o convenţie destinată fanilor genurilor SF, horror şi fantasy exploatate în filme, seriale tv, cărţi, benzi desentate, jucării sau chiar obiecte de colecţie.

Compania de distribuţie Freeman Entertainment este reprezentant exclusiv al licenţei Warner Bros., dar şi al unui portofoliu impresionant de titluri independente. Printre cele mai de succes filme lansate pe marile ecrane de companie se numără: „Interstellar: Călătorind prin Univers”, „Taken 3: Teroare în L.A.”, „Lunetistul American” sau „Focus”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.