AMC Networks propune în prima lună a verii, o varietate de emisiuni extrem de atractive, care vor fi pe placul întregii familii.
Filmcafe şi-a schimbat designul şi conţinutul din 18 mai şi invită telespectatorii să ia parte la aventurile, misterele şi emoţiile noilor filme şi seriale. Astfel, continuă cu difuzarea serialului fantasy nominalizat la premiul Emmy, „Călăreţul fără cap” (Sleepy Hollow), în fiecare miercuri, de la ora 22:00.

AMC difuzează în exclusivitate, la doar 24 de ore de la premiera din SUA, al doilea sezon al apreciatului serial „Halt and Catch Fire – Fără CTRL”, începând cu 1 iunie, de la ora 23:00.

TV Paprika îl aduce din nou în prim-plan pe carismaticul şi îndrăgitul Jamie Oliver, care ne va răsfăţa cu serialul difuzat în premieră în Romania, „Arome Îmbietoare”, din 6 iunie, de la ora 21:00.
În prima lună de vacanţă, Minimax îi invită pe cei mici să ia parte la aventură şi să pătrundă în lumea minunată a elfilor, unicornilor şi zmeilor, prin intermediul sezonului 2 al serialului „Eu si Mia”, din 18 iunie, zilnic, de la ora 17:55.

Filmcafe – “Călărețul fără cap” în fiecare miercuri de la ora 22:00

Un serial dramatic şi palpitant încărcat de mister şi aventură în care un soldat din Revoluţia Americană, Ichabod Crane învie şi face echipă cu o poliţistă din zilele noastre pentru a salva enigmaticul orăşel Sleepy Hollow – şi întreaga lume – de răul fără precedent.

În această adaptare modernă a romanului clasic al lui Washington Irving, Ichabod Crane (Tom Mison, Salmon Fishing in the Yemen), călătoreşte în timp două secole jumătate pentru a rezolva un mister ce datează de pe vremea fondatorilor oraşului. Odata cu Ichabod este adus la viaţă şi Călăreţul fără Cap, care dezlănţuie porniri criminale în orăşelul Sleepy Hollow din zilele noastre. Ichabod îşi dă seama că venirea Calareţului fără Cap este doar începutul şi că acesta este doar primul din Cei Patru Călăreţi ai Apocalipsei.

AMC – Halt and Catch Fire – Fără CTRL, Sezonul 2 – Din 1 iunie, în fiecare luni de la ora 23:00

Halt and Catch Fire de la AMC revine în anul 1985 și relatează ascensiunea noii firme a lui Cameron și a Donnei – Mutiny, dezvoltată în baza celei mai controversate idei a erei moderne – internetul. Joe, Gordon și Bosworth sunt prinși în propriul val „online”, în timp ce încearcă să rezolve niște supărări vechi. Sezonul 2 explorează linia subțire dintre genialitate și auto-amăgire și dorința de a lăsa o amprentă semnificativă în istorie.

TV PAPRIKA –  Arome îmbietoare – Din 6 iunie, sâmbăta și duminica de la ora 21:00

Noul serial al lui Jamie este dedicat acelor plăceri mici, dar extraordinare de care suntem seduși cu toții. Aceste mâncăruri evocă, tradiții și bucatele preferate din copilărie. Pe lângă ritualul gătitului, prezintă felurile care aduc voie bună.

Fie că e vorba de regele hamburgerilor sau perfecta pâine prăjită cu cașcaval, plăcinta ciobanului, lasagna sau budinca de caramel lipicioasă, noua emisiune a lui Jamie este plină de mâncăruri clasice regândite, de delicatese pline de nostalgie care evocă momentele călduroase de acasă.

Serialul a fost filmat cu participarea prietenilor și familiei lui Jamie, inclusiv a copiilor, Poppy, Daisy, Petal și Buddy, în căminul lor din Essex. Puteți fi siguri că bucătarul preferat va împărtăși fără nicio reținere idei care vă vor inspira, sugestii excelente, combinații îndrăznețe și desigur, câteva trucuri culinare spectaculos de practice!

MINIMAX – Eu și Mia, Sezonul 2 – Din 18 iunie de la ora 17:55

O poveste fantastică devine realitate pentru Mia. Ea trebuie să găsească în sine puterea de a salva specia unicornilor și chiar lumea întreagă. Mia citise despre Centropia într-o carte veche, iar acum, cu ajutorul portalului creat de tatăl său, ea se trezeşte dintr-odată în această lume minunată, cu elfi, unicorni și zmei.

Tot din 18 iunie, vă invităm să intraţi în lumea magică a Miei prin intermediul concursului de pe pagina de Facebook Minimax, unde se pot câştiga premii minunate!

Vara este anotimpul relaxării, iar AMC Networks vine cu emisiuni şi programe excelente care să vă binedispună.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.