Ascultă acest articol


Sezonul 6 al serialului Soția perfectă ajunge la final. Ultimul episod al sezonului va fi difuzat în premieră la Diva duminică, 7 iunie, de la ora 21:00.

În ultimul episod, cel cu numărul 22, intitulat Wanna Partner?, Peter se gândește să candideze la președinție, dar numai cu acordul Aliciei, Finn și Alicia ajută un client care ar putea fi deținut ilegal, iar acțiunile lui Cary, David și Diane fac din Louis Canning inamicul lor.

Protagonista serialului Soția perfectă este laureata cu Emmy şi Globul de Aur Julianna Margulies, care joacă rolul Aliciei Florrick, o soţie şi mamă care se reinventează după ce soţul ei este implicat într-un scandal de corupţie politică şi sexuală. După ce îşi relansează cu succes cariera la firma de avocatură Lockhart/Gardner, Alicia decide să plece de aici pentru a-şi întemeia propria firmă, alături de colegul ei, provocând astfel o duşmănie intensă între cele două firme. Acum Alicia trebuie să găsească cumva echilibrul între cariera ei în continuă evoluţie, rolul de mamă a copiilor ei adolescenţi, Zach şi Grace. Încurajată de ideea de a prelua frâiele propriului viitor, Alicia se aventurează curajoasă spre teritorii necunoscute.

Nu pierdeți ultimul episod din sezonul 6 al serialului Soția perfectă, difuzat duminică, 7 iunie, de la ora 21:00, la Diva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.