Ascultă acest articol


Pregătiți-vă să aflați cum se trăiește viața în stil extrem, pentru că, din 7 iunie, revenim în lumea extravagantă a milionarilor de 20 și ceva de ani, unde avioanele particulare, conturile cu multe zerouri și pantofii Louboutin sunt la ordinea zilei. Al treilea sezon al seriei #RichKids of Beverly Hills, începe la E! duminică, 7 iunie, la ora 22:00, iar din 21 iunie episoadele vor putea fi urmărite de la ora 21:00.

#RichKids of Beverly Hills s-au întors la fix pentru a prinde ultimul update de pe Facebook şi aduc cu ei o mulțime de probleme legate de maturizare şi prietenie, călătorii impresionante care nu au nevoie de filtre foto, ţinute demne de Instagram, momente pline de <3 şi, bineînţeles, o mulţime de drame OMFG! Cele opt episoade noi extinse la 60 de minute permit camerelor de filmat E! să pătrundă mai adânc în lumea #RichKids, în care unele relaţii sunt mai puternice, în timp ce resentimente demult îngropate încep să iasă la iveală.

În acest sezon, EJ Johnson adue în grupul de prieteni un membru nou şi asta provoacă un mic scandal în Beverly Hills. Cântăreaţa şi antreprenorul Taylor-Ann Hasselhoff, fiica megastarului David Hasselhoff, se alătură emisiunii şi reuşeşte cumva să spargă grupul impenetrabil al tinerilor de 20 de ani, care sunt prieteni apropiaţi de peste 10 ani. Dar situaţia explodează când noii membri ai grupului scot la iveală resentimente vechi, iar în nisipul din Malibu sunt trase linii clare de demarcaţie (purtând, evident, pantofi stiletto estivali!) când fiecare îşi alege tabăra. Un lucru este clar, însă: selfie stick-ul nu e îndeajuns de lung pentru a-i include pe toţi membrii grupului în poză. #CroppedOut

Dacă aţi ratat până acum emisiunea, aflaţi că ultima dată când i-am văzut pe ai noştri #BFFS, Morgan şi Brendan decideau că e timpul să-şi ducă relaţia la următorul nivel. Afacerea imobiliară a lui Brendan mergea excelent şi îşi făcea implant de păr (#LongHairDontCare), Morgan era în continuare super-amuzantă pe blogul ei (BoobsAndLoubs.com), iar relaţia lor era zdruncinată în timpul excursiei în Wyoming (unde Brendan mergea în fiecare an când era mic), când Morgan îşi dădea seama ce noroc are să aibă alături un bărbat atât de dulce şi de implicat.

Între timp, #JonnyDrama era preocupat de rezolvarea unor probleme legate de traumele din copilărie, când era bătut de colegi pentru că era gay şi supraponderal. Dorothy se chinuia să-i dovedească tatălui ei miliardar că are şi ea ce-i trebuie pentru a deveni o femeie de afaceri de succes şi îşi lansa propria linie de coliere cu hashtag-urile ei preferate. EJ arăta tuturor cum se dansează ca la carte şi decidea să se opereze la stomac, pentru a slăbi şi a-şi lua sănătatea în propriile mâini. Roxy îşi ducea şi ea priceperea în afaceri la următorul nivel, după ce părinţi ei îi tăiau accesul la contul lor, şi obţinea câteva job-uri bine plătite. În plus, cunoştea pe Facebook un tip, dar după ce Morgan o convingea că acesta e un criminal în serie, se ducea la noi întâlniri şi atrăgea atenţia unui tip interesant. 😉

Acum, puştii s-au întors şi dau startul unui nou sezon cu o confruntare dramatică.  Morgan, Roxy şi Jonny s-au săturat de felul în care vorbeşte şi se poartă Dorothy, aşa că decid să îi spună verde în faţă ce cred… chiar la petrecerea ei aniversară. #ItsMyBirthdayAndIllCryIfIWantTo. Dar dramele nu se opresc aici: EJ le-o prezintă tuturor pe prietena lui, Taylor-Ann (@tayhoff), care e drăguţă, de treabă şi foarte ambiţioasă (încearcă să-şi lanseze primul ei single şi propria revistă). A, şi am spus că e duşmanul de moarte al lui Roxy din liceu? Bombă plină de dramatism! Se pare că cele două erau pe vremuri inseparabile, dar apoi s-au certat, iar Taylor-Ann susţine că Roxy a devenit o răutate. În a doua parte a sezonului, Roxy şi Morgan se ceartă din cauza unei afaceri eşuate a iubiţilor lor  (#SleepingWithTheEnemy). Roxy ajunge repede de la #PersianPrincess la #DramaQueen!

Nu toată lumea se ceartă în acest sezon: Brendan decide să o surprindă pe Morgan cu o cerere în căsătorie. De la alegerea inelului și punerea la cale a unei farse elaborate pentru a o aduce pe fată la locul potrivit, la cererea permisiunii părinţilor ei și exerciţiile dese de respiraţie pe care le face înainte de momentul cel mare, E! este martorul fiecărui moment de dinaintea aceluia în care Brendan pune importanta întrebare. Nu rataţi momentele emoţionante care marchează începutul următoarei etape din viaţa unuia dintre cele mai iubite cupluri bronzate artificial de pe micul ecran. #Brorgan

De la logodne la călătorii #fabuluxe, de la prieteni noi la temutul Unfollow pe Facebook, situaţia explodează în noul sezon din #RichKids of Beverly Hills, care are premiera duminică, 7 iunie, la ora 22:00, numai la E! Din 21 iunie, seria va fi difuzată de la ora 21:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.