Ascultă acest articol

Pentru a-ţi da fiori, Insidious: Chapter 3 se întoarce în timp, cu mulţi ani înainte de acţiunea din primele două “capitole”, care s-au ocupat de bântuirea familiei Lambert.

Leigh Whannell, scenaristul şi regizorul noului film, alege să o readucă în poveste pe Elise Rainier, mediumul interpretat de Lin Shaye. Elise fusese ucisă în ultima parte a luptei pentru salvarea familiei Lambert, dar “mie mi-a plăcut personajul, aşa că m-am întrebat cum aş putea s-o readuc la viaţă,” spune Whannell. “Nu-mi plăcea ideea de a o folosi ca fantomă. Ea trebuia să fie vie! Spectatorilor le-a plăcut povestirea extinsă în timp din cel de-al doilea film, iar mie mi s-a părut că asta mă va ajuta să găsesc o povestire care să dea mai multă profunzime călătoriei lui Elise.

Acțiunea din Insidious: Chapter 3 o are în centru pe adolescenta Quinn Brenner care simte că mama ei, decedată, vrea să intre în legătură cu ea. Atunci caută ajutorul lui Elise, un mediu foarte talentat. Elise ar vrea s-o ajute pe sensibila Quinn, dar tragedia care s-a petrecut în trecutul său o face pe Elise să se reţină de la folosirea abilităţilor cu care era înzestrată. Forţată să se aventureze mai adânc în ţinutul Further, pentru a o proteja pe Quinn, Elise se trezeşte faţă în faţă cu cel mai cumplit duşman pe care l-a întâlnit până acum, un demon cu o poftă insaţiabilă de a captura sufletele oamenilor.

Pentru Insidious: Chapter 3, producătorii au creat o lume dinafara cotidianului, mai înspăimântătoare decât orice coşmar, ce părăseşte visul şi începe să se insinueze în viaţa reală. Această lume este populată de morţi şi de ne-născuţi şi se află în conflict cu lumea celor vii. Demonii care o populează vor să se întoarcă dintr-o lume în alta. Unii vor să înţeleagă de ce au murit; alţii vor să se reîntâlnească cu cei dragi. Dar mulţi dintre ei ard de nerăbdare să-şi manifeste furia, gelozia, ura sau resentimentele, să se răzbune cu orice preţ…

Cealaltă lume este The Further, şi a fost creată de Leigh Whannell şi James Wan în filmele Insidious şi Insidious: Chapter 2. Odată cu Insidious: Chapter 3, terifianta serie horror face o incursiune, mai profundă şi înspăimântătoare ca oricând, în tărâmul de dincolo: The Further.

Insidious: Chapter 3 are premiera în cinematografe pe 19 iunie si este distribuit de InterComFilmDistribution.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.