Ascultă acest articol

Adam Sandler joacă rolul principal în cel mai recent film produs de Columbia Pictures. Actorul, cunoscut pentru filme precum Grown Ups, Bedtime Stories sau I Now Pronounce You Chuck & Larry este de această data și producător.

Când erau copii, în anii 1980, Sam Brenner (Adam Sandler), Will Cooper (Kevin James), Ludlow Lamonsoff (Josh Gad) şi Eddie “The Fire Blaster” Plant (Peter Dinklage) au salvat lumea de mii de ori – în jocurile video de 25 de cenţi bucata. Acum, ei o vor face cu adevărat. În Pixels, atunci când extratereştrii intergalactici descoperă nişte jocuri video clasice şi le iau drept o declaraţie de război, ei atacă Pământul după modelul prezentat în chiar aceste jocuri. Acum, preşedintele Cooper trebuie să-şi cheme în ajutor foştii prieteni din sălile de jocuri pentru a salva lumea de PAC-MAN™, Donkey Kong™, Galaga™, Centipede®, sau Space Invaders™. Acestora li se alătură Lt. Col. Violet Van Patten (Michelle Monaghan), o specialistă în singurul armament care-i poate distruge pe extratereştrii.

Adam Sandler interpretează rolul lui Sam Brenner – un campion de altădată al jocurilor video, iar acum, tehnician pentru echipamente electronice.

“Lucrurile n-au mers prea lin pentru el în ultimii 30 de ani,”

spune Barnathan.

“El s-a cam împotmolit. Ca să fim cinstiţi, el pare că nu se pricepe la nimic atât de bine ca la jocurile video. Din fericire pentru noi toţi, această activitate este foarte la-ndemână.”

Răsfățat al Hollywoodului, filmele lui Sandler au avut încasări de peste 3 miliarde de dolari în toată lumea. De curând, Sandler a putut fi urmărit în filmul independent The Cobbler, alături de Steve Buscemi şi Dustin Hoffman. De asemenea, el a făcut din nou echipă cu Drew Barrymore pentru cea de-a treia lor colaborare în filmul Blended.

Anul acesta, pe lângă Pixels, Sandler va mai lucra şi la filmul Hotel Transylvania 2, dând voce personajului Dracula.

Pe Adam Sandler, alături de Kevin James, Michelle Monaghan, Peter Dinklage şi Josh Gad îl puteți vedea într-o echipă de eroi unici, chemaţi să salveze omenirea. Din 24 iulie, Pixels: o aventură digitală va fi distribuit în cinematografele din România de către InterComFilm Distribution.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.