Răspunde la întrebarea de concurs și ai șansa să câștigi una dintre cele 2 invitații duble la filmul “Magic Mike XXL”, valabile la Cine Grand – Auchan Titan.

Câștigători: Popescu Alina Elena și Moise Georgiana Eliza

Mike (Channing Tatum) a stat 3 ani departe de lumina reflectoarelor și de țipetele mulțimii de femei înnebunite de mișcările spectaculoase și senzuale de striptease. Însă acum este atras de fosta lui trupă de dansatori exotici – Kings of Tampa – într-o nouă aventură: un ultim show alături de vechii prieteni și posibilitatea de a câștiga un premiu substanțial la convenția stripperilor din Myrtle Beach.

Răspunde la întrebarea de concurs și poți câștiga 2 invitații la Magic Mike XXL.

Magic Mike XXL, ca si primul film, este inspirat de experiențele de viață ale acestui actor/co-scenarist, care își reia rolul legendarului Magic Mike, care se întoarce pe scenă pentru un ultim show exploziv. Acest actor este cunoscut pentru rolurile din Jupiter Ascending, Foxcatcher și seria Jump Street.

Care este numele lui?

  1. Channing Tatum
  2. Joe Manganiello
  3. Adam Rodriguez

Invitațiile sunt valabile la Cine Grand Auchan Titan din București, de luni până duminică. Câștigătorii afisați pe site pot merge la film cu buletinul.

Din 17 iulie, Channing Tatum îți arată că Mike încă mai are multă magie… Iar cei mai hot stripper îți dansează din nou într-o comedie cu mult sex-appeal. Ia-ți prietenele și mergeți la cinema să vedeti Magic Mike XXL, cu Channing Tatum, Matt Bomer, Joe Manganiello, Kevin Nash, Adam Rodriguez, Gabriel Iglesias, Amber Heard, Donald Glover, Stephen ‘tWitch’ Boss, Michael Strahan, Andie MacDowell, Elizabeth Banks și Jada Pinkett Smith.

Magic Mike XXL, o productie Warner Bros. Pictures, distribuita de Freeman Entertainment. Din 17 iulie numai la cinema.

38 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.