Ascultă acest articol

HBO GO, serviciul de video online lansat de HBO, este acum disponibil la nivel național și poate fi utilizat de către abonații marilor operatori din România, RCS&RDS, Telekom, UPC, Vodafone, dar și ai altor operatori de televiziune și internet.

HBO GO oferă acces nelimitat la peste 2000 de ore de conținut: seriale apreciate, inclusiv producții originale HBO, filme de top, documentare și programe speciale. Conținutul HBO GO este actualizat zilnic, noi titluri sunt adăugate permanent în colecție și rămân disponibile cel puțin patru săptămâni.

Scopul campaniei propuse de Digital Star și lansate luna aceasta de HBO este ca abonații actuali și potențiali să cunoască serviciul HBO GO și să fie interesați să îl folosească. Timp de două luni, beneficiile serviciului HBO GO vor fi comunicate în outdoor, online și cinema.

“HBO GO oferă pasionaților de film mii de ore de producții apreciate de cea mai buna calitate și în cei mai buni parametrii tehnici. Serviciul poate fi achiziționat și utilizat cu ușurința de către abonații noștri. Campania pe care am început-o își propune să vorbească despre beneficiile utilizării HBO GO, într-o manieră cât mai simplă și eficientă, punând accentul pe conținut si mobilitate.”, a declarat Irina Catanchin, PR & Marketing Manager HBO Romania.

“HBO a înteles felul în care o parte a publicului vrea să consume conținutul și a lansat HBO GO, disponibil oriunde și oricând. Mesajele campaniei outdoor și online sunt contextualizate în funcție de locurile în care poți accesa conținutul HBO GO: parcuri, plaje, stațiile de autobuz sau atunci când aștepți descarcarea unui fișier de pe wetransfer.com.

Ne bucurăm că celor de HBO le-au placut ideile noastre și ne-au dat ocazia să lucrăm la acestă campanie.”, a declarat Laurentiu Dumitrescu, Managing Partner Digital Star.

Seriale precum Game of Thrones / Urzeala Tronurilor, Umbre, True Detective / Detectivii din California, Ballers / Jucatorii, Veep / Vicepreședinta, Girls / Fetele pot fi urmărite în întregime pe HBO GO, iar premierele noilor episoade vor fi disponibile pentru abonați în același timp cu lansarea mondială, eliminând astfel nevoia fanilor de a pirata conținutul. Pe lângă cele mai noi titluri, HBO GO oferă access în exclusivitate la o colecție vastă de seriale multipremiate: Sopranos, Sex and the City, The Wire, Six Feet Under și multe altele.

Filme apreciate precum: Hercules, Sin City: Am ucis pentru ea, Ziua Z: Apocalipsa sunt doar câteva dintre titlurile care pot fi urmărite de către abonații HBO GO.

Mai multe informații despre serviciu se găsesc pe site-ul www.hbogo.ro sau pe www.vreauhbogo.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.