În sezonul cu numărul 9 al seriei Keeping Up with the Kardashians, difuzat numai la E! duminica, la ora 21:00, am urmărit familia Kardashian în momente speciale, iar membrii acesteia au dovedit, în continuare, faptul că rămân mereu la fel de uniți, în orice situații.

 
Acum, când sezonul 9 se apropie de final, clanul Kardashian își vede mai departe de afaceri și de viață, având parte de noi începuturi, certuri, dar și distracții din belșug. La final de sezon, Khloe încearcă să-și decoreze casa, dar se simte copleșită, iar Kris vrea s-o ajute pe mama ei să-și depășească teama de marijuana folosită în scopuri medicale. Scott se împacă foarte greu cu vestea neașteptată a unei noi sarcini a lui Kourtney.
În sfârșit, după luni de zile de planuri și aranjamente, Kim și Kanye își duc familia și pe cei mai apropiați prieteni într-o călătorie ”de culise”, de la Paris până în Italia, chiar în perioada premergătoare nunții lor.
Nu pierdeți ultimul episod din sezonul 9 al seriei Keeping Up with the Kardashians, difuzat în premieră la E! duminică, 30 noiembrie, la ora 21:00. Din 7 decembrie, la E! începe, în premieră, show-ul Kourtney and Khloé Take The Hamptons, difuzat duminica la ora 21:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.