MovieNews.ro și Freeman Entertainment te invită la film!

37
1501
Ascultă acest articol


Răspunde la întrebarea de concurs și ai șansa să câștigi una dintre cele 2 invitații duble la filmul “The Man from U.N.C.L.E.”, valabile la Cine Grand – Auchan Titan.

Câștigători: Dan Gaina și Miciu Stela

În anii ’60, când o organizație criminală amenință siguranța planetei cu o bombă atomică, America trebuie să își unească forțele cu Rusia. Cei mai tari spioni din ambele țări sunt forțați să lucreze împreună, sub numele de cod U.N.C.L.E. Napoleon Solo (Henry Cavill) este cel mai bun agent CIA, Illya Kuryakin (Armie Hammer) este agent KGB de top. Sunt super antrenați și pot face față oricărui pericol. Doar că lucrul în echipa nu e punctul lor forte…

Răspunde la întrebarea de concurs și poți câstiga 2 invitații la filmul Agentul de la U.N.C.L.E.

Agentul de la U.N.C.L.E. este semnat de acest regizor aclamat, cunoscut pentru faptul că își pune amprenta unică pe filme ca Lock, Stock and Two Smoking Barrels, RocknRolla, Sherlock Holmes și Sherlock Holmes: A Game of Shadows.

Care este numele lui?

  1. Guy Ritchie
  2. Antoine Fuqua
  3. Quentin Tarantino

Invitațiile sunt valabile la Cine Grand Auchan Titan din București, de luni până duminică. Câștigătorii afisați pe site pot merge la film cu buletinul. Câștigătorii vor fi contactați pentru a furniza CNP-ul.

Din 21 august, Henry Cavill și Armie Hammer trebuie să salveze lumea și să nu se ucidă unul pe celălalt între timp. Nu rata un film plin de acțiune, suspans și umor în regia lui Guy Ritchie: Agentul de la U.N.C.L.E. Spionii n-au fost niciodată mai atrăgători. Mai stilați. Sau mai amuzanți. Agentul de la U.N.C.L.E., o producție Warner Bros. Pictures distribuită de Freeman Entertainment, cu Alicia Vikander, Elizabeth Debicki, Jared Harris și Hugh Grant.

Mergi la cinema din 21 august. Vizionează-l și în Dolby Atmos, 4DX și în IMAX.

37 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.