Producție Legendary Pictures, KRAMPUS. SPAIMA CRĂCIUNULUI este o poveste de un comic sumbru despre un demon al Crăciunului care aruncă o lumină insolent de fantezistă asupra sărbătorii preferate a copiilor din toată lumea.

Când familia sa disfuncțională se ceartă pe tema sărbătorilor, tânărul Max (Emjay Anthony) își pierde interesul și refuză să se mai bucure că vine Crăciunul. Dar habar nu avea că cei care își pierd spiritul de sărbătoare dezlănțuie furia lui Krampus, o forță demonică din vremuri străvechi care are misiunea de a-i pedepsi pe cei care nu mai cred în Crăciun.

Asupra familiei lui Max se dezlănțuie iadul, căci toate îndrăgitele simboluri de Crăciun prind viață și îi aruncă în asediu, învrăjbindu-i unul împotriva altuia, declanșând un adevărat război pentru supraviețuire.

Krampus și subalternii săi fioroși sunt rezultatul eforturilor combinate ale companiilor  Weta Workshop și Weta Digital, ambele renumite pentru realizările spectaculoase din trilogiile The Lord of the Rings și The Hobbit, sau din King Kong, printre altele.

Va fi lansat în cinematografele românești din 4 decembrie și este distribuit de Ro Image.

krampus

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.