Freeman Entertainment prezintă ,,Black Mass: Afaceri Murdare” şi ,,Blinky Bill: Koala cel poznaş” la cinema, din 2 octombrie

0
1843
Ascultă acest articol


Cu trei nominalizări la premiile Oscar, actorul Johnny Depp revine pe marile ecrane, din 2 octombrie, cu interpretarea lui Whitey Bulger, un mafiot celebru şi extrem de periculos în drama „Black Mass: Afaceri Murdare”, regizată de Scott Cooper.

BlackMass

În 1970, agentul FBI John Connolly reuşeşte să îl convingă pe temutul gangster James „Whitey” Bulger să colaboreze cu biroul federal de investigaţii pentru a elimina un duşman comun: mafia italiană din Boston. Drama surprinde povestea acestei alianţe atipice care a scăpat de sub control, permiţându-i lui Whitey să evite legea, să-şi consolideze puterea şi să devină unul dintre cei mai periculoşi criminali din istoria oraşului.

Din distribuţia filmului mai fac parte Joel Edgerton în rolul agentului John Connolly, Benedict Cumberbatch ca fratele mafiotului, Rory Cochrane ca Steve Flemmi, Jesse Plemons în rolul partenerei lui Whitey şi Kevin Bacon ca agentul Charles McGuire.

Producţia Warner Bros. Pictures, „Black Mass: Afaceri Murdare” ajunge pe marile ecrane din România, în premieră din 2 octombrie.

Blinky Bill este un koala cu multă imaginaţie. Inimă de aventurier, el visează să plece din orăşelul Green Patch şi să devină mare explorator, exact ca tatăl său. Domnul Bill a dispărut cu ceva timp în urmă, iar Blinky este singurul care crede că acesta încă mai trăieşte.

BlinkyBill

Într-o zi, micul Blinky dă peste indicii despre locaţia tatălui său şi hotărăşte să pornească în cea mai mare şi periculoasă aventură a vieţii sale. De-a lungul drumului se va împrieteni cu cele mai neobişnuite personaje: Nutsy – un koala crescut la zoo şi Jacko – o şopârlă ameţită şi foarte energică.

Urmăriţi neîncetat de o pisică sălbatică răzbunătoare, cei trei curajoşi amici trebuie să înveţe să se ajute reciproc pentru a supravieţui prin ţinuturile necunoscute ale Australiei şi să îl găsească pe tatăl lui Blinky.

Din 2 octombrie, Freeman Entertainment prezintă pe marile ecrane din ţară, animaţia „Blinky Bill: Koala cel poznaş”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.