Răspunde la întrebarea de concurs și ai șansa să câștigi una dintre cele 2 invitații duble la filmul “PAN”, valabile la Cine Grand – Auchan Titan.

Câștigători: Ionescu Mihai Victor și Dascalu Mihail

Îți voi spune o poveste despre un băiat care putea să zboare. Despre piratul care voia să îl ucidă. Și despre insula unde trăiesc zânele. Dar nu este povestea pe care ai auzit-o până acum. Pentru că, uneori, prietenii sunt la început dușmani, iar dușmanii prieteni. Și pentru că, dacă vrei să înțelegi cum se incheie lucrurile, trebuie mai întâi să afli cum au început.

Răspunde la întrebarea de concurs și poți câștiga 2 invitații duble la filmul Pan: Aventuri în Țara de Nicăieri

În filmul “Pan”, rolul piratului Blackbeard este jucat de acest actor nominalizat la Oscar. Acest superstar mondial  este cunoscut mai ales pentru rolurile din “Les Misérables” și “Wolverine”. Care este numele său?

  1. Hugh Jackman
  2. Dustin Hoffman
  3. Johnny Depp

Invitațiile sunt valabile la Cine Grand Auchan Titan din București în săptămâna de după concurs, de luni până duminică. Câștigătorii vor fi contactați pentru a furniza CNP-ul. Câștigătorii afisați pe site pot merge la film cu buletinul.

Din 9 octombrie, află cum a început legenda lui Peter Pan în filmul regizat de Joe Wright, “Pan: Aventuri în Țara de Nicăieri”. Warner Bros., studioul care v-a adus Harry Potter, prezintă un film eveniment, care te va purta într-o lume fantastică și îți va oferi o experiență cu adevărat magică. “Pan: Aventuri în Țara de Nicăieri”, un film distribuit de Freeman Entertainment, cu Levi Miller, Hugh Jackman, Rooney Mara și Garrett Hedlund. Mergi la cinema din 9 octombrie. Vizionează-l în 3D, Dolby Atmos și 4Dx.

58 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.