AMC a anunţat astăzi începutul producţiei celui de-al doilea sezon al “Fear the Walking Dead” în Baja, Mexic la Studiourile Baja, unde au mai avut loc filmări şi pentru Titanic, Master and Commander şi alte filme de lungmetraj. Serialul pereche al “The Walking Dead”, show-ul nr.1 din televiziune printre adulţii cu vârsta între 18-49 de ani, “Fear the Walking Dead” a avut cel mai mare raiting în primul sezon dintre seriale, din istoria televiziunii prin cablu a Statelor Unite pe segmentul total de telespectatori şi pe toate platformele demografice în raitingurile live+3. Producătorii executivi ai serialului, ce va reveni în primăvară cu al doilea sezon de 15 episoade, sunt: showrunner-ul Dave Erickson, Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero şi David Alpert.

AMC Global, reţeaua internaţională de televiziuni AMC, va difuza sezonul doi al “Fear the Walking Dead” la doar 24 de ore de la premiera din SUA. AMC Global a fost lansat la sfârşitul anului 2014 şi este disponibil în peste 125 de tări şi teritorii din America Latină, Europa, Asia, Africa şi Orientul Mijlociu. “Suntem încântaţi să începem producţia şi chiar mai încântaţi să filmăm în Mexic. Studiourile Baja au fost casa unora dintre cele mai mari filme cu acţiunea plasată pe ocean din ultimii ani şi ne oferă toate resursele de creaţie de care avem nevoie pentru a începe acest nou capitol din saga “Fear”. Nu puteam fi mai fericiţi”, a declarat Erickson.

Primul sezon s-a terminat când Madison (Kim Dickens), Travis (Cliff Curtis) şi familia lor extinsă s-au refugiat temporar în adăpostul închis cu vedere la oceanul Pacific al lui Strand (Colman Domingo). Pe măsură ce tulburările civile se extind şi morţii pun stăpânire pe Los Angeles, Strand se pregăteşte să evadeze pe “Abigail”, yachtul său mare ancorat în larg.

“Fear the Walking Dead” ne duce înapoi la începuturile apocalipsei zombilor – într-o vreme în care lumea se schimba cu rapiditate din motive necunoscute, înainte ca cineva să înţeleagă ce se întâmpla cu exactitate, când viaţa, aşa cum toţi o ştiau, s-a dat peste cap şi s-a modificat în moduri în care nimeni nu şi-ar fi putut imagina. “Fear the Walking Dead” îi are în rolurile principale pe Kim Dickens în rolul lui Madison, Cliff Curtis în rolul lui Travis, Frank Dillane  în rolul lui Nick, Alycia Debnam-Carey în rolul Aliciei, Ruben Blades în rolul lui Daniel, Mercedes Mason în rolul Ofeliei, Lorenzo James Henrie în rolul lui Chris şi Colman Domingo în rolul lui Strand.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.