Ascultă acest articol


TNT a adăugat o nouă dramă originală în grila sa de programe pentru anul viitor. „Good Behavior” îi aduce în rolurile principale pe Michelle Dockery („Downton Abbey”) și pe actorul argentiniano-spaniol Juan Diego Botto („1492 – Cucerirea Paradisului” și „El Greco”) într-o adaptare a romanului Letty Dobesh a lui Blake Crouch (autorul romanului „Wayward Pines).

„‹‹Good Behavior›› este o dramă puternică, foarte diferită, care va defini noua direcție TNT”,

e de părere Sarah Aubrey, vice președinte executiv de programe pentru TNT.

„Credem că publicul va fi captivat și va îndrăgi să o urmărească pe Michelle Dockery, care va juca rolul unei delicvente superbe care își etalează manierele pentru a obţine o viață seducătoare, plină de farmec”,

a adăugat aceasta.

TNT a comandat zece episoade „Good Behavior”. Filmarea celei mai noi drame TNT este planificată pentru începutul anului viitor, iar premiera va avea loc la sfârșitul lui 2016.

„Good Behavior” este un thriller bazat pe cartea lui Blake Crouch, „Letty Dobesh”. Serialul o va aduce pe micile ecrane pe Michelle Dockery (Downton Abbey”), iar alături de ea vor fi actori precum Juan Diego Botto („Ismael”, „El Greco”), Terry Kinney („OZ – Închisoarea Federală”, „E nevoie de un erou”) sau Lusia Strus („Dispăruţi în Wayward Pines”, „Cotton”).

„Good Behavior” spune povestea lui Letty Dobesh (Michelle Dockery), o hoață și o artistă care obține foloase materiale într-un mod fraudulos, a cărei viață o ia mereu pe un drum greșit, ca urmare a unor decizii imprudente, imprudența fiind modul în care ei îi place să acționeze cel mai des.

Abia ieșită din închisoare, Letty încearcă să rămână pe linia de plutire: tocmai s-a reunit cu fiul ei de doar zece ani, care a fost crescut până acum de mama ei, Estelle (Lusia Strus); se întâlnește des cu consiliera ei, Christian (Kinney), dar ale cărei motivații de a o ajuta sunt îndoielnice. Haosul revine în viața lui Letty când află că un asasin (Juan Diego Botto) a fost angajat pentru a o ucide pe soția unui bărbat cunoscut. Din dorința de a-i da planurile peste cap, Letty se va ciocni cu acest criminal, încurcându-se amândoi într-o relație periculoasă.

Serialul „Good Behavior” este produs de scenaristul/producătorul Chad Hodge („Dispăruţi în Wayward Pines”, „The Playboy Club”) și de autorul Blake Crouch („Wayward Pines”), împreună cu producătorii executivi Marty Adelstein („Aquarius”, „Prison Break”, „Un vârcolac adolescent”) și Becky Clements („Aquarius”, „Last Man Standing”) în Studiourile Tomorrow, reprezentând un parteneriat între studiourile ITV Studios și Marty Adelstein. Episodul pilot a fost realizat în regia lui Charlotte Sieling.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.