E!ES: Nunta familiei Kennedy: Jason și Lauren – Din 12 februarie la E!

0
1137
Ascultă acest articol

Prezentatorul E! News Jason Kennedy și modelul și redactorul de modă Lauren Scruggs sunt protagoniștii noii emisiuni cu durata de o oră intutulată E!ES: Nunta familiei Kennedy: Jason și Lauren, care va avea premiera joi, 12 februarie, la ora 21:30, numai la E!

De la un accident care le-a schimbat viața, până la emoționanta cerere în căsătorie făcută de Jason la lumina lumânărilor, aflați povestea relației lor, într-un moment în care se gândesc la viața cea nouă pe care o vor începe împreună.

În Nunta familiei Kennedy: Jason și Lauren, emisiunea specială cu durata de o oră de la E!, cuplul de vedete din SUA își spune povestea de iubire, invitând publicul să le fie alături la cele mai importante momente din viața lor, de la logodna emoționantă până la planificarea căsătoriei și nunta propriu-zisă. Pe măsură ce Jason și Laurel se pregătesc de nuntă, E! este alături de ei în drumul către altar.

Publicul E! are ocazia să participe la toți pașii celor doi: alegerea rochiei, felul în care fac față diferențelor de fus orar, tensiunea pregătirilor sau costurile care cresc de la o zi la alta. La toate acestea se adaugă și stresul de a găsi locuința perfectă pentru amândoi. Mai mult, chiar în ziua nunții mirii vor avea parte de puțin dramatism, iar Jason îi pregătește o mare surpriză viitoarei sale soții.

Începutul unei noi vieți împreună pentru Jason și Laurel este presărat cu lacrimi și zâmbete deopotrivă, mai ales în ziua nunții. E! își invită telespectatorii să participe la un eveniment special în emisiunea E!ES: Nunta familiei Kennedy: Jason și Lauren, care va avea premiera joi, 12 februarie, la ora 21:30, numai la E!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.