Actriţa nominalizată la Golden Globe, Kirsten Dunst (Interviu cu un Vampir), Patrick Wilson (Angels in America) şi Jesse Plemons din Breaking Bad, joacă în a doua parte din premiata la Emmy şi Golden Globe, miniseria ”Fargo”. Producătorii executivi Noah Hawley (showrunner/sciitor), Joel & Ethan Coen, Warren Littlefield şi John Cameron se întorc pentru al doilea segment.   Antologia din 10 episoade este programată pentru premieră pe data de 8 februarie, de la ora 23:00, cu episoade duble, pe AMC.

Noul capitol din ”Fargo”, ce se va desfaşura de-a lungul celor 10 episoade, va face o călătorie în timp, în anul 1979 în Sioux Falls, South Dakota şi Luverne, Minnesota, unde un tânăr ofiţer din Poliţia Statală “Lou Solverson” (Patrick Wilson), recent întors din Vietnam, va aborda un nou caz de ”crimă adevărată”.

Sezonul 2 din “Fargo” are o distribuţie plină de staruri. Unele dintre numele înşirate în capul listei, sunt Ted Danson, ce va avea rolul partenerului de încredere a lui Lou, Sheriff Hank Larsson, Kirsten Dunst şi Jesse Plemons joacă cuplul Blomquist şi Jean Smart în rolul criminalului Floyd Gerhardt. Personajul lui Patrick Wilson serveşte ca un ţesut ce uneşte sezonul 1 cu sezonul 2, portretizând o versiune mai tânără a aceluiaşi detectiv jucat de Keith Carradine în primul sezon.

Miniseria Fargo este o adaptare a clasicului film artistic cu acelaşi nume, a lui Joel & Ethan Coen. Seria a avut multe aprecieri de la critici, a adunat un număr impresionant de premii, 18 nominalizări la Emmy – al doilea ca numar dintre toate programele televizate în 2015 – şi a câştigat 3 premii incluzând Cea Mai Remarcabilă Miniserie; Cea Mai Remarcabilă Regie pentru o Miniserie sau un Film (Colin Bucksey) şi Cea Mai Remarcabilă Distribuţie pentru o Miniserie sau un Film (Rachel Tenner). Serialul este de asemenea premiat la Gloden Globe în 2015 pentru Cea Mai Bună Miniserie şi Cea Mai Bună Interpretare pentru actorul Billy Bob Thornton.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.