Cele mai importante nume din muzică şi entertainment se vor aduna, pe 15 februarie, la Centrul Staples din Los Angeles pentru cea de-a 58-a ediţie a Premiilor Grammy. Ryan Seacrest, Giuliana Rancic şi restul echipei Live From the Red Carpet a postului E! vor fi pe baricade, pentru a vă aduce cea mai mare acoperire a importantului eveniment. E! va oferi fanilor din întreaga lume cele mai surprinzătoare şi memorabile interviuri cu vedete, instantanee surprinse în culise şi ţinute de neuitat, live de pe covorul roşu, în show-ul Live From the Red Carpet: Premiile Grammy 2016, în noaptea de luni, 15 spre marți 16 februarie, de la ora 1:00.

Camerele E! vor fi pe recepţie pentru a filma fiecare întâlnire de neuitat cu vedetele serii, iar anul acesta cea mai recentă inovaţie a covorului roşu marca E!, braţul robotizat „E! Glambot”, va reveni pentru a imortaliza cele mai în vogă ţinute. „E! Glambot” este un braţ robotizat special, de 2,4 m lungime, care face mişcări exacte, programate pe computer, cu o viteză extraordinar de mare, folosind o cameră de calitate. Ceea ce rezultă sunt fotografii frumoase şi pline de strălucire ale starurilor de pe covorul roşu, care vor fi trimise direct pe feed-ul de Instagram al E! Online (@eonlinestyle), în timp real.

Celebrul regizor de videoclipuri Joseph Kahn (care a realizat Out of the Woods şi Bad Blood ale lui Taylor Swift şi piesa Toxic a lui Britney Spears) şi echipa lui se vor ocupa din nou de direcţia artistică în ziua evenimentului, ajutând vedetele să pozeze pentru portretele realizate chiar pe covorul roşu de „E! Glambot” şi oferindu-le astfel fanilor o experienţă unică.

Emisiunea Live From the Red Carpet: Premiile Grammy 2016 va fi reluată numai la E! marți 16 februarie la ora 00:00, miercuri 16 februarie la 17:00, joi 18 februarie la 10:00, și 15:00 și vineri, 19 februarie, la 12:00 și 16:00.

După ce toate trofeele vor fi împărţite, distracţia va continua la Fashion Police: Premiile Grammy 2016, joi, 18 februarie, de la ora 22:00. Melissa Rivers (producător executiv şi gazdă), Giuliana Rancic (producător consultant şi gazdă) şi Brad Goreski (gazdă), alături de invitatele speciale din 2016 – Margaret Cho şi NeNe Leakes – vor analiza cu umor toate ţinutele strălucitoare de la Premiile Grammy, gală binecunoscută pentru riscurile ei vestimentare.

Emisiunea Live From the Red Carpet este produsă de Ryan Seacrest Productions și Wilshire Studios. Ryan Seacrest, Gary Snegaroff, Eddie Delbridge și Gerry Johnston sunt producători executivi.

Fashion Police este produsă de Wilshire Studios. Melissa Rivers, Lisa Bacon și Gary Snegaroff sunt producători executivi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.