AMC Networks prezintă acţiunea în luna februarie, difuzând în exclusivitate seriale originale cu actori celebri, emisiuni culinare pline de savoare şi desene animate speciale pentru cei mici, astfel încât întreaga familie se poate relaxa în faţa micilor ecrane.

AMC este vedeta lunii cu două seriale originale de excepţie: sezonul doi al serialului FARGO şi în premieră serialul „The Night Manager”, cu Tom Hiddleston şi Hugh Laurie în rolurile principale.

La Filmcafe în fiecare duminică, vom urmări un serial istoric „Imperiul”, în care lupta pentru putere, intriga, ura dar şi iubirea sunt elementele ce duc la salvarea imperiului.

TV Paprika propune un regal culinar, cu mult rafinament, savoare si romantism şi ne invită să descoperim „Bucătăria franceză” de luni pâna vineri din 15 februarie.

Desenele animate „Micuţa uriaşă” din 22 februarie de la Minimax, îi invită pe cei mici să descopere aventurile captivante ale unei fetiţe care pleacă pentru prima data într-o tabără, iar Megamax aduce noi episoade, pline de acţiune ale serialului „Slugterra”, zilnic, începând cu 25 februarie.

Luna februarie, este încă o lună care reuneşte toată familia şi o invită să urmărească emisiunile de la AMC Networks International Central Europe.

Vizionare plăcută!

AMC – Fargo – sezonul 2 | PREMIERA: 8 februarie de la ora 23:00
Serial nou şi exclusiv în fiecare luni de la ora 23:00

Noul caz de „crimă adevărat” din noul capitol Fargo ne poartă înapoi în anul 1979 în Sioux Falls, South Dakota şi Luverne, Minnesota, când un tânăr ofiţer de poliţie anchetează un caz local de crimă organizată şi o grupare mafiotă influentă.

AMC – THE NIGHT MANAGER | PREMIERA: 22 februarie de la ora 22:00
Serial nou şi exclusiv în fiecare luni de la ora 22:00

Fostul soldat britanic Jonathan Pine este recrutat de Burr, un agent secret. Sarcina sa este să viziteze Whitehall şi Washington D.C. unde se formează o alianţă între comunitatea serviciilor de informaţii şi traficanţii de arme. El trebuie să se infiltreze în anturajul traficantului Richard Onslow Roper, format din prietena sa Jed şi asociatul Corcoran.

Filmcafe – Imperiul – PREMIERA: 07 februarie de la ora 16:25

Asasinarea lui Julius Caesar a aruncat Roma in haos si singura speranta a imperiului este nepotul acestuia, Octavius, care are numai 18 ani. Octavius trebuie sa-l infranga pe Marcus Antonius si sa preia puterea. Tanarul este in exil impreuna cu protectorul sau, Tirannus, si trebuie sa se ascunda daca nu vrea sa aiba aceeasi soarta de care a avut parte unchiul sau. El este antrenat sa devina un adevarat conducator si trebuie sa se intoarca la Roma pentru a se razbuna pe omul care l-a omorat pe Caesar.

TVPaprika – Gastronomie franceză cu Mimi – PREMIERA: 15 februarie, la ora 21:00
BUCĂTĂRIA FRANCEZĂ de luni până vineri de la ora 21:00

Mimi adoră gătitul şi mâncărurile gustoase. Acum ne împărtăşeşte secretele despre cum să preparăm un meniu fantastic pentru familie sau o cină romantică. Bucatele preparate sunt servite pe o masă minunată, deoarece Mimi este de neegalat în ceea ce priveşte asigurarea ambianţei perfecte pentru masă.

Minimax – Micuța uriașăPREMIERA: 22 februarie, la ora 21:15

Emily s-a săturat să mai fie tratată ca un copil. Prin urmare, e foarte bucuroasă când părinții ei decid să o trimită în tabără singură. Însă fetița va avea o surpriză enormă: se trezește într-o vale fermecată iar rucsacul ei favorit în formă de urs panda pe care îl numește Kinoobi prinde viață și începe să vorbească! Dar cel mai ciudat lucru este înălțimea lui Emily: aici, are aproape trei metri. Îl cunoaște pe Elmer, un băiat de vârsta ei, dar care doar jumătate din înălțimea ei. Împreună, vor explora minunile din vale – broaște țestoase sacre, păsări-flori și crabi gigantici și pornesc în aventuri care sunt… ei bine, de dimensiuni mai mari decât de obicei!

Megamax – Slugterra (episoade noi) PREMIERA: 25 februarie, la ora 18:30 – zilnic

Eli Shane este un adolescent hotărât să devină cel mai mare erou de sluguri. Îşi poate atinge scopul doar dacă va colecta, antrena şi se va duela cu nişte fiinţe mici numite sluguri. Înainte să fi venit în Slugterra, el avea un singur slug, faimosul Burpy. După sosirea în Slugterra, se împrieteneşte cu un molenoid numit Pronto. Apoi o găseşte pe Trixie, fata care îl salvează din mâinile unui luptător slug dur. Apoi îl cunoaşte pe trolul din peşteră, Kord. Cu ajutorul lui Pronto, se înscrie într-o competiţie în care antrenează şi obţine mai multe sluguri. Se pregăteşte, apoi încearcă să-l oprească pe maleficul Dr. Thaddeus Blakk şi slugurile-vârcolaci care îl urmează.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.