Barbara Funke este noul director de marketing şi PR al Turner

0
951
Ascultă acest articol


Barbara Funke a fost numită în funcția de Director de Marketing & Relații Publice pentru televiziunile Turner din Europa Centrală și de Est. Ea va fi responsabilă de toate activitățile de Marketing și PR, pentru Cartoon Network, Boomerang, TNT (în România și Polonia) și TNT Serie, TNT Film și TNT Glitz (în Germany, Austria și Elveția).

Înainte de a se alătura echipei Turner, Funke a condus departamentul de marketing Red Bull Media și a dezvoltat strategii de marketing și relații publice pentru televiziunea Servus TV. Anterior, ea a ocupat funcția de Brand Manager la Spin Master International și poziția de Product Manager pentru Home Entertainment & Games la The Walt Disney Company, în Germania. Barbara Funke va gestiona activitățile de marketing și PR din Munchen și îi va raporta Malgosiei Chapman, care a fost recent promovată în funcția de vicepreşedinte Brand & Content Engagement pentru Europa Centrală și de Est.

“Suntem foarte încântați să avem în echipa noastră un expert în comunicare așa cum este Barbara Funke. Cu experiența sa în televiziunea free-to-air, divertisment și marketing de produs, Barbara va avea un rol esențial în definirea portofoliului TNT și în consolidarea canalelor noastre pentru copii”,

a declarat Malgosia Chapman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.