Răspunde la întrebarea de concurs și ai șansa să câștigi una dintre cele 2 invitații duble la filmul “My Big Fat Greek Wedding 2”, valabile la Cine Grand – Auchan Titan.

Câștigători: Andrei Vulpe și Matei Florina Madalina

Au trecut ani de la marea nuntă à la grec. Multe s-au schimbat. Toula și Ian au un copil. Dar ceva a rămas mereu constant: familia. Clanul Portokalos încă e mereu aproape. Prea aproape. Și, când un secret iese la iveală, se găsește încă un prilej să se adune cu toții și să pună la cale… încă o nuntă. Și mai mare. Și mai grecească.

Răspunde la întrebarea de concurs și poți câștiga 2 invitații la filmul Nuntă à la grec 2.

Ian, soțul Toulei, este interpretat de acest actor, celebru pentru rolul lui Aidan, partenerul sexy al lui Carrie din “Sex and the City”. Care este numele lui?

  1. a) John Corbett
  2. b) Aidan Quinn
  3. c) Chris Noth

Invitațiile sunt valabile la Cine Grand Auchan Titan din București în săptămâna de după concurs, de luni până duminică. Câștigătorii vor fi contactați pentru a furniza CNP-ul. Câștigătorii afisați pe site pot merge la film cu buletinul.

Din 1 aprilie, pregătește-te pentru o nouă super comedie cu Nia Vardalos și John Corbett. Toate personajele din primul film se întorc pe marele ecran, alături de altele noi, la fel de haioase și prietenoase. “Nuntă à la grec 2”. O comedie despre familie și toate lucrurile înnebunitoare și amuzante care se întâmplă când se adună cu toții. Mergi la cinema din 1 aprilie.

Un film distribuit de Freeman Entertainment.

44 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.