Răspunde la întrebarea de concurs și ai șansa să câștigi una dintre cele 2 invitații duble la filmul “Mother’s Day”, valabile la Cine Grand – Auchan Titan.

Câștigători: Cosma Alina-Madalina și Raican Magda Ramona

Momente petrecute în familie… Relaxare, pace și armonie. Dar nu și-n filmul ăsta. Și sigur nici în filmul tău! După o zi cu toți ai tăi, de câte ori n-ai exclamat: “Mamă, ce zi!”?

Din 13 mai, ai ocazia să o faci din nou, împreună cu Jennifer Aniston, Julia Roberts, Kate Hudson și Jason Sudeikis, care trec prin momente nebune în comedia Mamă, ce zi!

Răspunde la întrebarea de concurs și poți câștiga 2 invitații duble la comedia Mamă, ce zi! 

În filmul Mamă, ce zi!, această actriță din We’re the Millers și Horrible Bosses interpretează rolul unei mame divorțate, geloasă pe tânara perfectă cu care s-a cuplat fostul ei soț. Care este numele ei?

  1. Jennifer Aniston
  2. Rooney Mara
  3. Kate Beckinsale

Invitațiile sunt valabile la Cine Grand Auchan Titan din București în perioada 13 – 27 mai. Câștigătorii vor fi contactați pentru a furniza CNP-ul. Câștigătorii afisați pe site pot merge la film cu buletinul.

Din 13 mai, Gary Marshall, regizorul Valentine’s Day și New Year’s Eve îți aduce o nouă comedie plină de staruri: Jennifer Aniston, Julia Roberts, Kate Hudson și Jason Sudeikis. Mamă, ce zi! Un film distribuit de Freeman Entertainment. Hai la cinema din 13 mai!

33 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.