Din solidaritate cu victimele atacului armat care a avut loc recent în Orlando, postul de televiziune TNT va amâna premiera celui de-al treilea sezon al serialului Ultima Navă, întrucât episodul de deschidere începe cu un schimb de focuri într-un club de noapte vietnamez. Mai mult decât atât, întreg programul TNT din această seară a fost schimbat, iar lansarea sezonului trei Ultima Navă a fost amânată pentru luni, 20 iunie.

Ultima Navă, cea mai de succes dramă TNT, prezintă o lume devastată de o pandemie fără precedent, care ucide 80% din populația planetei. În aceste condiții, echipajul navei trebuie să găsească soluţia pentru a salva omenirea de la dispariție. Misiunea căpitanului Chandler (Eric Dane) este simplă: să găsească un antidot, să oprească răspândirea virusului și să salveze lumea.

Serialul Ultima Navă este produs de TNT în colaborare cu Turner International. Producătorii executivi ai seriei sunt Michael Bay (Transformers, Pearl Harbor), Brad Fuller (Noaptea judecăţii) și Andrew Form (Țestoasele Ninja), lista de producători continuă cu nume ca Hank Steinberg (Dispăruți fără urmă) sau Steven Kane (Aproape de adevăr). Cel de-al treilea sezon, aduce în prim-plan nume ca Fernando Chien (Furios și iute în viteza a 5-a), Bridget Regan (Marvel’s Agent Carter) sau Dichen Lachman (Fără rușine).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.