Freeman Entertainment prezintă „Legenda lui Tarzan” la cinema, din 8 iulie

0
974

Warner Bros. Pictures şi Village Roadshow Pictures prezintă aventura „Legenda lui Tarzan” care îl aduce pe Alexander Skarsgård, din 8 iulie pe marile ecrane, în rolul legendarului personaj creat de scriitorul Edgar Rice Burroughs.

Au trecut mulţi ani de când cel cunoscut ca Tarzan a părăsit jungla africană şi şi-a asumat o nouă identitate ca Lordul Greystoke, John Clayton al III-lea. Trăieşte o viaţă liniştită şi luxoasă alături de soţia lui Jane (Margot Robbie), în momentul în care este rugat să revină în Congo drept emisar al Parlamentului pentru o tranzacţie comercială. Condus de lăcomie şi dorinţa de răzbunare, căpitanul belgian Leon Rom (Christoph Waltz) pune la cale un complot odios împotriva lui John, fără să ştie ce forţe este pe cale să dezlănţuie.

Alături de Alexander Skarsgård, Margot Robbie şi Christoph Waltz, în film mai joacă Samuel L. Jackson, Djimon Hounsou, John Hurt şi John Hurt. „Legenda lui Tarzan” are premiera în cinematografele din România pe 8 iulie, în 3D şi IMAX 3D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.