În urmă cu câteva ore, cei de la Disney au publicat primul trailer pentru Rogue One, primul spin-off al seriei Star Wars. Au trecut în jur de trei luni de la lansarea ultimului film din seria Star Wars, iar Disney deja a publicat un trailer al următorului film din universul creat de George Lucas.

Regizat de Gareth Edwards, pe baza unui scenariu creat de John Knoll, ”Rogue One: A Star Wars Story” îi are în rolurile principale pe Felicity Jones, Mads Mikkelsen, Alan Tudyk, Donnie Yen, Ben Mendelsohn și pe câștigătorul unui premiu Oscar pentru cel mai bun actor în rol principal, Forest Whitaker. Filmul este așteptat pe ecrane în data de 16 decembrie 2016.

Star Wars: Rogue One L to R: Actors Riz Ahmed, Diego Luna, Felicity Jones, Jiang Wen and Donnie Yen Photo Credit: Jonathan Olley ©Lucasfilm 2016
Star Wars: Rogue One
L to R: Actors Riz Ahmed, Diego Luna, Felicity Jones, Jiang Wen and Donnie Yen
Photo Credit: Jonathan Olley
©Lucasfilm 2016

Se numește Rogue One, iar conform informațiilor apărute pe internet până în acest moment, evenimentele din cadrul acestuia au loc la puțin timp după cele petrecute în Episodul IV: O nouă speranță. Povestea s-ar concentra asupra unui grup de spioni rebeli a căror misiune este aceea de a fura planurile imperiale pentru o nouă armă, denumită Steaua Morții. În Episodul IV s-a sugerat pe parcurs că multe vieți fuseseră pierdute pentru a obține acele planuri, astfel că va fi interesant de văzut ce soartă vor avea protagoniștii filmului. Până la lansarea trailerului oficial al filmului, nu putem spune că teaser-ul ne oferă foarte multe informații. Nu putem decât să vedem un soldat imperial cu o cască nemaiîntâlnită în vreun film Star Wars până acum, iar pe fundal putem auzi foarte clar zgomotul produs de acele TIE fighter-e din Flota Imperială.

rogue_one_a_star_wars_story_xxlg

Deși Disney își pune mari speranțe în acest film, este greu de crezut că pelicula va atinge nivelul de popularitate de care s-a bucurat The Force Awakens. Pe plan global, filmul a avut încasări de 517 milioane de dolari, în primul weekend după lansarea sa, având peste 30,000 de proiecţii şi debutând pe teritorii care reprezintă aproape 70% din piaţa internaţională. De asemenea, STAR WARS: Trezirea Forţei a înregistrat cel mai mare succes de box office românesc pentru weekendul de lansare și cel mai bun weekend de debut pentru Disney din toate timpurile, având încasări de aproape 4.000.000 de RON şi peste 175.000 de admisii. Trailerul pentru Rogue One ar urma să aibă parte de o lansare oficială în cadrul emisiunii Good Morning America.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.