Experimentul inovator și de succes “60 de zile după gratii” revine cu un nou sezon pe CRIME + INVESTIGATION®(CI), şi mai exploziv. Al doilea sezon urmăreşte opt noi participanţi nevinovați ce pătrund în periculoasa lume a penitenciarului Clark County din Jeffersonville, Indiana, în încercarea de a dezvălui adevărata lume din spatele gratiilor. Aceștia vor oferi o perspectivă mai profundă asupra problemelor de trafic de droguri, violență și corupție expuse în primul sezon al seriei.  Noul sezon are premiera marți, 4 octombrie, de la ora 22:00, pe Crime + Investigation®.

 “60 de zile după gratii” oferă o privire sinceră asupra vieţii de după gratii, din perspectiva unor oameni care nu au fost niciodată acuzaţi sau condamnaţi cu adevărat. Din cauza corupţiei din acest penitenciar, şeriful Jamey Noel a conceput acest program fără precedent în care mai mulți voluntari trăiesc timp de 60 de zile printre deţinuţi fără ca gardienii, deţinuţii sau poliţiştii să le cunoască secretul, cu scopul de a scoate la lumina problemele locale și naționale din cadrul sistemului judiciar.

Peste 100 de camera de luat vederi au avut acces zi și noapte în cadrul închisorii, pentru a documenta fiecare mișcare a voluntarilor. Astfel, seria oferă telespectatorilor o privire directă asupra lumii periculoase din cadrul unui penitenciar, pe măsură ce participanții se adaptează în noul mediu, necunoscut şi înfricoşător. Închisoarea Clark County din Jeffersonville, Indiana, este una dintre cele mai dure închisori din Statele Unite ale Americii, care găzduiește aproximativ 500 de deținuți, de la persoane condamnate pentru trafic de droguri, până la persoane aflate la primul delict sau condamnate pentru crimă. Siguranța participanților a fost prioritară în cadrul experimentului, astfel că Șeriful Jamey Noel a implementat programul înainte ca primul grup de șapte voluntari să-și fi încheiat misiunea și înainte ca vreun membru al echipei penitenciarului să afle de program. Acest tip de abordare a făcut ca timpul petrecut de al doilea grup de voluntari în penitenciar să fie la fel de autentic și chiar mai șocant pentru ofițeri, în momentul în care au aflat de experimentul dublu din cadrul programului.

În al doilea sezon, o vom cunoaște pe Ashleigh, soția lui Zac, participant în cadrul sezonului 1, care vrea să ajute deținuții în lupta cu dependența de droguri, ea fiind o dependentă în recuperare. Alături de ea, au intrat in program un fost ofițer de închisoare, mama unui copil încarcerat, un vânător de recompense, un student la poliție, un viitor ofițer de poliție, fratele unui fost deținut și un tânăr avocat. Experiența fiecărui participant îl va ajuta pe șeriful Jamey Noel să obțină o perspectivă de ansamblu asupra problemelor interne ale penitenciarului.

Primul sezon al seriei “60 de zile după gratii” a fost difuzat în peste 100 de teritorii din întreaga lume. Seria este produsă de Lucky 8 TV pentru A&E Network. Producătorii executivi ai Lucky 8 TV sunt Gregory Henry, Kimberly Woodard şi Jeff Grogan, iar producătorii executivi ai A&E Networks sunt Elaine Frontain Bryant, Shelly Tatro, Drew Tappon şi Brad Holman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.