Sezonul 4 din Castle din 24 septembrie la DIVA

0
1419
Castle Season4 Gallery key
Ascultă acest articol


Sezonul 4 din Castle va fi difuzat la televiziunea DIVA, două episoade – de luni până vineri de la ora 19:00 începând de luni, 24 septembrie și debutează cu mai multă acțiune și romantism ca niciodată.

Posesor a 4 nominalizări la premiile Emmy și câștigător a 5 premii People Choice Awards, US, serialul spune povestea cunoscutului scriitor, Richard Castle (Nathan Fillion, “Neveste disperate”), un bărbat divorțat ce își crește singur fiica adolescentă și se aliază cu detectivul NYPD Kate Beckett (Stana Katic, “The Spirit”), un detectiv inteligent și agresiv care ține ancheta sub atentă supraveghere. Chiar dacă, inițial se ciocnesc, în scurt timp apar și altfel de scântei, conducându-i spre pericol și puțin romantism pe măsură ce Castle se oferă să o ajute în cadrul investigațiilor.

În primul episod al sezonului 4 Beckett luptă pentru viața ei după un schimb de focuri iar căpitanul Victoria Gates, cunoscută pentru respectarea strictă a regulamentului, preia conducerea circumscripției 12. Chiar dacă, din principiu, nu este de acord în privința colaborării detectivilor cu Castle, găsește metode să îl tolereze. Un alt episod aduce în atenție un caz bizar: o dubă dispărută, o piscină plină de sânge și focuri de armă sunt indiciile unei crime dar un element esențial lipsește: victima!

Nu rata premiera sezonului 4 al serialului Castle, urmat de sezonul 5, din 24 septembrie, două episoade de luni până vineri, de la ora 19:00!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.