Luna octombrie aduce la DIVA comedii celebre, pentru ca serile de toamnă să fie perfecte în fața televizorului, începând weekend-ul cu zâmbetul pe buze!

Vineri, 7 octombrie, la 21:00, ne întâlnim cu Omuleții de sub casă, în comedia britanică regizată de Peter Hewit, care îi are în distribuţie pe cunoscuții actori John Goodman, Jim Broadbent și Hugh Laurie. Filmul urmărește povestea unei familii de… pitici, care locuiește, în secret, în pereții unei case. Atunci când un dezvoltator imobiliar vrea să dărâme casa şi să construiască apartamente de lux, “oamenii mititei” de sub scări se luptă pentru a-şi salva căminul.

Comedia Gravidul cu Arnold Schwarzenegger, Danny De Vito și Emma Thompson, despre un om de ştiinţă care acceptă să poarte un bebeluş în trupul său, în cadrul unui experiment ce vizează un nou tratament al infertilităţii, vine pe 14 octombrie, la 21:00, la DIVA. Arnold Schwarzenegger trece prin toate stările unei femei însarcinate în acest film în care interpretează rolul doctorului Hesse, un cercetător care încearcă să găsească un medicament revoluționar, care sa le ajute pe femeile care își doresc copii să își împlinească visul.

Hugh Grant face unul dintre cele mai cunoscute roluri ale sale în Totul despre băieți, o comedie care poate fi urmărită vineri, 21 octombrie, la 21:00. Alături de Hugh Grant mai joacă și Toni Collette și Rachel Weisz. Filmul este o adaptare a best seller-ului scris de Nick Hornby în 1998 și este povestea lui Will Freeman (Hugh Grant), un bărbat imatur şi răsfăţat, care învaţă ce înseamnă responsabilitatea şi cum să se comporte ca un adult după ce face cunoştinţă cu un puşti de 12 ani, Marcus Brewer (Nicholas Hoult).

Sărbătoarea de Halloween este pe 31 octombrie, dar vinerea premergătoare acestei zile este una cu totul specială! Adică cea mai bună ocazie pentru a urmări Sărut de octombrie, un film romantic dedicat perioadei de Halloween, cu Ashley Williams, Sam Jaeger și Hannah Cheramy și regizat de Lynne Stopkewich. În care Poppy, angajată ca bonă de Ryan, un văduv dependent de muncă, îi câştigă pe copii de partea ei şi cucereşte şi inima tatălui în scurt timp. Vedem Sărut de octombrie vineri, 28 octombrie, la 21:00, la DIVA!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.