Ascultă acest articol


În a doua jumătate a lunii ianuarie, Minimax îi invită pe cei mici să ia parte la aventuri captivante alături de Peter Pan, Bob Constructorul sau Albă ca Zăpada, urmărind noile episoade difuzate. Poveştile frumoase, educative, pline de acțiune și umor, sunt relaxante şi îi călăuzesc pe copii şi părinţi deopotrivă într-o lume minunantă.

Eu şi cei 7 pitici (cu noi episoade)

Premiera: 15.01.2017 la ora 11:00

Cine a dormit în pătuţul meu? Cine a mâncat din farfuria mea? Cine a băut din paharul meu? Toată lumea cunoaşte povestea din care provin aceste citate… Dar ce se întâmplă când într-o bună zi descoperi că tu însăţi eşti Albă ca Zăpada şi brusc trebuie să-ţi împărtăşeşti casa cu 7 pitici? Ei, să începem… a fost odată ca niciodată… Restul vei afla pe micile ecrane, urmăreşte-ne!

Noile aventuri ale lui Peter Pan S1

Premiera: 16.01.2017 la ora 18:55

Serialul nostru cel mai nou urmăreşte aventurile lui Peter Pan, ale celei mai bune prietene, Tinkerbell, Wendy şi fraţii săi, John şi Michael, însoţiţi de căţelul lor, Newfy, în Ţara de Nicăieri şi dincolo.

Bob Constructorul (cu noi episoade)

Premiera: 20.01.2017 la ora 06:30

Bob Constructorul te aşteaptă cu noi aventuri! Eroul nostru priceput la toate este acelaşi constructor inimos care a fost mereu: dacă ai nevoie de el, Bob sare în ajutor. Construieşte, sapă, restaurează, repară. Cum le face? Urmăreşte-ne şi vei afla!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.