MovieNews.ro și Freeman Entertainment te invită la film!

38
2192
Ascultă acest articol


Răspunde la întrebarea de concurs și ai șansa să câștigi una dintre cele 2 invitații duble la filmul “Live by Night”, valabile la Cine Globe Auchan Titan.

Câștigători: Paul Gheorghiu și Ionela Cristina

Anii 20, perioada prohibiției. Era jazzului și a gangsterilor. Banii se făceau rapid, și tot rapid se pierdeau. Foarte des o dată cu viața. Pentru Joe Coughlin (Ben Affleck), fiul inspectorului poliției din Boston, viața în afara legii aduce multe beneficii și reușește să se bucure de ele ținându-se departe de mafie. Dar atunci când încalcă regulile nescrise și îi fură amanta și banii unui gangster notoriu, este atras într-un vârtej al răzbunării din care nu mai poate ieși…

Răspunde la întrebarea de concurs și poți câștiga 2 invitații la filmul Legea Nopții.

În Legea Nopții, Ben Affleck nu deține doar rolul principal, ci și semnează scenariul și regia. Pe lângă succesul în cariera de actor, Ben Affleck a reușit să se impună și ca regizor cu Gone Baby Gone, The Town și, mai ales, titlul din 2012 cu care a câștigat Oscarul pentru cel mai bun film. Cum se numește acest film?

  1. Gone Girl
  2. Good Will Hunting
  3. Argo

Invitațiile sunt valabile la Cine Globe Auchan Titan din București. Câștigătorii vor fi contactați pentru a furniza CNP-ul. Câștigătorii afisați, vineri, pe site pot merge la film cu buletinul saptămâna după concurs.

Din 13 ianuarie, călătorește într-o lume în care glamourul se împletea cu violența în Legea Nopții, un film plin de acțiune, intens și elegant, cu Ben Affleck, Zoe Saldana și Sienna Miller, scris și regizat de Ben Affleck. Lasă-te purtat în era în care se trăia și se murea noaptea, în care muzica acoperea zgomotele de gloanțe și manierele impecabile ascundeau elegant luptele pentru putere. Legea Nopții, o producție Warner Bros. Pictures distribuit în România de Freeman Entertainment. Mergi la cinema din 13 ianuarie.

38 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.