Episode 01 Scene 51 pt1of2: Amazon City of Gold; Alex (OPHELIA LOVIBOND) and Hooten (MICHAEL LANDES) land in the valley of the city of the gold

Din 28 martie mergem Pe urmele misterelor! Pentru că la DIVA începe serialul britanic al cărui titlu original este Hooten & The Lady, o poveste plină de aventură, acţiune şi dramatism, care îi are în rolurile principale pe Michael Landes (Hooten) şi Ophelia Lovibond (The Lady) şi care spune povestea unor aventurieri care umblă prin lume, în căutare de comori ascunse. Cele două personaje sunt complexe – doi oameni care se ajută reciproc să exceleze în ceea ce fac, dar care nu ar recunoşte asta niciodată.

Creat de premiatul scenarist Tony Jordan şi de o echipă de scenarişti de neegalat, Pe urmele misterelor, care va fi difuzat exclusiv la DIVA din 28 martie, marțea, la 21:00, este un serial dramatic contemporan extrem de ambiţios, plin de adrenalină, care te ţine cu sufletul la gură, plin de personaje extraordinare, cascadorii spectaculoase şi locuri de filmare fabuloase. Are un buget impresionant, spune o poveste de înaltă clasă şi a fost creat cu mare atenţie la detalii. Tonul glumeţ al poveştii şi doza modernă de ironie transformă această dramă escapistă şi distractivă într-o producţie care poate fi vizionată de toată familia. În serial joacă, în rolul distinsei Lady Lindo-Parker, și celebra actriță Jane Seymour.

În cele mai întunecate colţuri ale Amazonului, diligenta şi mereu entuziasmata Lady Alexandra Lindo-Parker – aflată în prima ei expediţie pentru British Museum – dă peste Hooten, un căutător de comori american, şarmant doar pe alocuri, dur când este nevoie şi mare amator de aur. Cei doi nu se înţeleg deloc, dar rămân împreună deoarece riscă moartea. Şi nu trece mult până când cad de pe munţi şi din elicoptere, călătoresc prin deşert pe cămile, descoperă temple ascunse şi comori de poveste, dau chiar şi peste legendarul oraş al aurului, El Dorado.

Seria din opt episoade Pe urmele misterelor începe marți, 28 martie, la ora 21:00 exclusiv la DIVA. În fiecare marți vom urmări câte un episod – cu excepția zilei de 28 martie, când sunt difuzate primele două episoade ale serialului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.