Câştigă 2 invitații de câte 2 persoane la orice film rulează la Happy Cinema

95
1852
Ascultă acest articol


Happy Cinema, SĂPTĂMÂNA 6 – 9 martie 2017: 2 invitații de câte două persoane la film orice film rulează în perioada 13 – 16 martie.

Câștigători: Preda Isabel, Radu Ana-Casiana

Răspunsul la întrebare: Happy Cinema

Tot ce trebuie să faceți este să completați mai jos la comentarii numele și prenumele din C.I. și o adresă validă de mail și să ne spuneți:

La ce cinematograf sunt disponibile invitațiile acestui concurs?

Cum aflu dacă am câștigat?

Câștigătorii vor fi anunțați vineri, aici. Invitațiile se ridică pe loc de la casa de bilete a cinematografelor. Este necesar să prezentați C.I. De asemenea, câștigătorii vor primi un mail în care să furnizeze CNP pe baza căruia se va face accesul în cinematograf. Dacă nu va fi oferit acesta în decursul zilei de vineri, invitația nu mai este valabilă. Mulțumim pentru înțelegere.

Cum ridic invitațiile și unde le pot folosi?

Invitațiile se ridică direct de la casa de bilete de la cinematograful Happy Cinema și se folosesc pe loc. Nu se pot face rezervări, iar invitațiile sunt valabile la orice film care rulează în perioada menționată.

În ce perioadă pot folosi invitațiile și unde sunt valabile?

Sunt două invitații de câte două persoane și sunt disponibile la orice filmul care rulează în perioada menționată la Happy Cinema. Programul îl găsiți pe HappyCinema.ro

Succes! *Dacă aveți nelămuriri așteptăm un mail de la voi (adresa o găsiți în partea de jos a site-ului.)

95 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.