DIVA propune publicului amator de filme de aventuri pelicula King Kong din 2005, care a adunat o lungă listă de premii prestigioase, printre care trei Oscaruri, 1 trofeu BAFTA și multe altele. King Kong va fi difuzat la DIVA vineri, 28 aprilie, la ora 21:00, în cadrul filmelor de vineri seara.

Filmul se bucură de efecte vizuale spectaculoase și de o distribuție de excepție: Naomi Watts, Adrien Brody, Jack Black și Colin Hanks, printre alții. De asemenea, poartă semnătura unui regizor celebru, Peter Jackson. Acțiunea peliculei are loc în 1930, cand un grup de realizatori de film călătorește spre misterioasa Skull Island, unde descoperă că gorila uriașă King Kong există în realitate. Îmblânzit de o frumoasă actriță, King Kong este, însă, prins într-o capcană din care trebuie să scape.

În cadrul Filmelor de vineri seara de la DIVA, difuzate vinerea, la 21:00, în luna aprilie vom mai putea urmări: Tornada (7 aprilie), cu Bill Paxton și Helen Hunt, despre un grup de cercetători prins în mijlocul tornadei, pelicula de acțiune și aventuri Mumia revine (14 aprilie), cu Brendan Fraser, Rachel Weisz și Dwayne The Rock Johnson și thrillerul dramatic Orașul infernului (21 aprilie), cu Pierce Brosnan și Linda Hamilton.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.