Ascultă acest articol

Ai urmărit de nenumărate ori alături de copilul tău filme de animaţie, însă ştii cui aparţin vocile din spatele simpaticelor personaje atât de îndrăgite de copiii din întreaga ţară? Fie că sunt adolescenţi, copii, actori celebri, cântăreţi sau oameni de televiziune, orice persoană talentată poate da viaţă personajelor din filmele sau desenele animate pe care le urmăreşti la televizor sau în cinematografe.

Mai sunt doar câteva zile în care şi copilul tău poate deveni vocea unui personaj dintr-o super-animaţie care va apărea în cinematografe toamna aceasta. Dacă ai un copil talentat cu vârsta între 8 şi 16 ani, înscrie-l până pe 31 august în aplicaţia Micile Voci Mari de la Cinema City şi oferă-i şansa de a ajunge vedetă, câştigând un rol de dublaj în „My Little Pony: Filmul”.

Înscrierea este simplă: accesezi www.micilevocimari.ro/start, alegi unul dintre cele trei filme de pe platformă – „Deep: O aventură nesfârşită”, „Coco” sau „Goana după Alune 2”, descarci textele pentru susţinerea probei, iar apoi copilul se înregistrează interpretând propria versiune de dublaj. 

În luna septembrie, 10 copii (cinci fete şi cinci băieţi) vor avea şansa de a da o probă într-un studio de înregistrări alături de profesionişti, iar doi dintre ei (o fată şi un băiat) vor fi primi câte un rol în superproducţia „My Little Pony: Filmul”.

Voci vedetă

Poate cea mai cunoscută voce de desene animate este cea a Andrei Gogan, tânăra care şi-a împrumutat vocea Prinţesei Sofia, Doctoriţei Pluşica şi lui Izzy din „Jake şi piraţii din Ţara de Nicăieri”, alături de fratele ei, Răzvan Gogan, care are rolul piratului Cubby.

Şi cântăreaţa Nicole Cherry a avut mai multe proiecte de dublaj, printre care cel mai recent a fost pentru Sophie, personajul principal din animaţia „Marele Uriaş Prietenos”. Alina Eremia a interpretat-o pe Belle din desenele „Frumoasa şi Bestia”, dar şi pe Pocahontas din animaţia cu acelaşi nume, iar Liviu Teodorescu i-a împrumutat vocea lui Gene din „Emoji Filmul. Aventura zâmbăreților”. Şi Smiley a cochetat cu dublajul de animaţie, împrumutându-şi vocea porumbelului Toady, din animaţia „Berzele”.

Şi vedetele americane de la Hollywood sunt recunoscute pentru participarea lor la animaţii precum „Shrek” – Eddie Murphy şi Cameron Diaz, „Kung Fu Panda” – Angelina Jolie, Lucy Liu, Dustin Hoffman şi Jackie Chan, „Furnicuţe” – Sharon Stone, Sylvester Stalone şi Jennifer Lopez.

Află mai multe despre campania Micile Voci Mari pe www.micilevocimari.ro/start sau www.cinemacity.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.