Ascultă acest articol

John Wick: Chapter 2 / “John Wick 2” – Blu-ray Review

EDIŢIE : Normală

GEN : Acțiune

VIDEO :

Codec: MPEG-4 AVC (24.99 Mbps)
Resolution: 1080p
Aspect ratio: 2.40:1 (16×9)

AUDIO : DTS-HD MA: Engleză 5.1, Maghiară

SUBTITRĂRI : Română, Engleză, Maghiară

NUMĂR DISCURI : 1

CLASIFICARE : AP15

DATA LANSĂRII : AUGUST 2017

DURATA : 96 min

PREŢ : 79.99RON

DISTRIBUITOR: ProVideo

SINOPSIS

În acest sequel al popularei pelicule din 2014, legendarul ucigaş profesionist John Wick (Keanu Reeves) este forţat renunţe la ideile de pensionare de către fostul său asociat, care plănuieşte preia controlul asupra unei întunecate organizaţii de asasini, extinsă la nivel internaţional. Obligat printr-un legământ de sânge -l ajute, John călătoreşte până la Roma unde se confruntă cu câţiva dintre cei mai letali asasini de pe planetă. După ce declanşează un adevărat măcel împotriva criminalilor care i-au ucis căţeluşa, super-asasinul John Wick, pensionat de altfel, îşi recuperează iubitul Mustang 1969 de la mafioţii ruşi care i-o furaseră, consecinţa fiind o spectaculoasă urmărire de maşini pe aglomeratele străzi ale New Yorkului. La scurt timp după ce se întoarce acasă, planul lui John de a-şi relua viaţa de civil liniştit este dat peste cap de gangsterul italian Santino.

DESPRE BLU-RAY

Carcasa este normală, iar în interior nu mai există alte materiale, flyere, reclame, promoții e.t.c.

Odată introdus Blu-ray-ul în player apare sigla producătorului și apoi meniul animat cu muzică pe fundal. După apăsarea butonului Play urmează câteva avertismente antipiraterie, înainte de începerea filmului.

RECENZIE

“Vă recomand din toată inima să mergeţi şi să vedeţi unul dintre cele mai orgasmice filme din 2017”. Întreaga recenzie aici.

 

TRAILER

https://youtu.be/nG7XBzY7nWw

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.