CHICAGO MED -- "Brother's Keeper" Episode 204 -- Pictured: (l-r) Torrey DeVitto as Natalie Manning, Nick Gehlfuss as Will Halstead -- (Photo by: Elizabeth Sisson/NBC)

Povestea medicilor din cadrul Centrului Medical Gaffney Chicago continuă la DIVA în luna octombrie, cu episoade în premieră. Sezonul 2 al serialului Camera de gardă are premiera cu două episoade difuzate duminică, 1 octombrie, la ora 20:00 la DIVA și în fiecare duminică vom putea urmări câte două episoade ale seriei.

În cel de al doilea sezon al serialului dramatic despre medici, Dr. Manning (Torrey DeVitto) și Dr. Halstead (Nick Gehlfuss) sunt forțați de împrejurări să-i facă o operație de cezariană de urgență unei paciente însărcinate, care a avut un accident de mașină. În paralel, Dr. Halstead și Dr. Charles (Oliver Platt) tratează o persoană fără adăpost care are probleme de vedere. Denise, sora lui Maggie (Marlyne Barrett), care vine în vizită, orbește temporar, după un accident de mașină. Medicii iau parte la un maraton, unde trebuie să trateze un bicilist implicat într-un incident și sunt nevoiți să facă o intervenție complicată.

Urmăriți noile episoade din Camera de gardă, sezonul 2, duminica, la 22:00, începând din 1 octombrie, la DIVA. În fiecare duminică vor fi difuzate câte două episoade.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.