Toamna aceasta AMC este televiziunea care prezintă filme pe bandă rulantă! Actori îndrăgiţi, regizori premiaţi şi acţiune la cote înalte, sunt ingredientele cu care AMC invită telespectatorii în faţa micului ecran, în luna octombrie!

Pe lângă serialele de mare succes marcă proprie, AMC demonstrează că vine şi cu lungmetraje cunoscute, pe bandă rulantă, oferindu-ne multe momente plăcute, de relaxare.

Astfel, în luna superproducţiilor, în fiecare noapte se vor difuza filme nominalizate la Oscar, producţii cu spectaculoase efecte vizuale, cu distribuţii remarcabile şi scenarii îndrăzneţe.

AMC aduce telespectatorilor săi ceva mai profund, ceva mai bogat, ceva mai mult, fiind prima reţea de cablu în istorie câştigătoare a Premiului Emmy.

Directorul de programe al AMCNI CE, Katalin Radóczy a declarat cu privire la noul conținut de filme: ”Ne-am angajat să aducem programe de înaltă calitate telespectatorilor noștri din România. Suntem încântați să adăugăm aceste producții multi-premiate bibliotecii noastre de filme, pentru a completa gama largă de seriale originale AMC. Consider că aceste noi achiziții de producții TV de înaltă calitate, împreună cu serialele originale AMC vor încânta telespectatorii din România și ne vor ajuta să mărim audiența”.

“Hellboy – Eroul scăpat din Infern” / Hellboy

Născut în flăcările iadului acum 60 de ani, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, Hellboy (Ron Perlman) a fost adus pe Pământ de către un nebun malefic, Grigori Rasputin (Karel Roden), pentru a dezlănțui forțele răului. Desemnat prezicător al Apocalipsei, Hellboy a fost salvat de Forțele Aliate conduse de profesorul Broom (John Hurt), fondator al B.C.A.F.P. clandestin (Biroul de Cercetare și Apărare Împotriva Fenomenelor Paranormale), care l-a crescut ca pe un fiu, dezvoltându-i darurile paranormale extraordinare. În ciuda originilor sale întunecate, Hellboy devine un campion al binelui, luptând împotriva forțelor malefice care amenință lumea noastră.

“Eu, Robotul” / I, Robot

Imaginați-vă o lume în care motocicletele rulează singure, roboții dirijează simfonii şi fac treburile casnice. În anul 2035, roboții şi înalta tehnologie fac parte din viața de zi cu zi, iar oamenii au îmcredere oarbă în ele. Un singur om face excepție – detectivul Del Spooner. Roboții, denumiți „asistenți domestici automatizați”, fac curățenie în casă, plimbă câinele, fac pe curierii şi chiar pe bonele. Orice familie are cel puțin unul, dacă nu chiar mai mulți. Dar dacă, dintr-o dată, încrederea în aceste automate ne este zdruncinată? Acțiunea filmului are loc într-o perioadă de mari schimbări tehnologice şi sociale, în care numărul roboților din SUA este pe cale să se tripleze. Odată cu lansarea ultimului model realizat de compania-gigant U.S. Robotics – asistenții domestici automatizați tipul NS-5 – proporția va ajunge de un robot la fiecare cinci oameni. NS-5 este primul robot proiectat să facă orice, de la babysitting la gătit şi declarații de impozit. Distribuția în masă a acestui tip de robot va face din U.S. Robotics cea mai puternică companie de pe glob.

“Resident Evil : Viața de apoi” / Resident Evil: Afterlife

Într-o lume bântuită de un virus care își transformă victimele în zombi ucigași, frumoasa și invincibila Alice (Milla Jovovich) continuă să caute supraviețuitori în Resident Evil: Viața de apoi, cel de-al patrulea film din seria de mare succes, Resident Evil . Pe măsură ce bătălia ei cu autorii acestui flagel atinge cote maxime, Alice se trezește în capcana unui Los Angeles pârjolit și cucerit de mii de morți-vii, în fața unui pericol pe care nu și l-a închipuit vreodată.Inspirat de jocul video de mare popularitate “Resident Evil”, creat de Capcom Entertainment, filmele Resident Evil fac parte dintr-un brand global care mai include cărți, colecții DVD și alte produse.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.