“Dr. Foster” revine la DIVA cu cel de al doilea sezon

0
2187
Picture Shows: Gemma Foster (SURANNE JONES)
Ascultă acest articol


Serialul britanic trepidant Dr. Foster revine la DIVA cu cel de al doilea sezon, care are premiera joi, 2 noiembrie, la ora 21:00.

Mult așteptatele episoade ne dezvăluie noul capitol din viața medicului Gemma Foster (Surrane Jones). Povestea continuă la doi ani după ce aceasta a făcut publice, în modul cel mai dramatic cu putință, aventura și trădările fostului ei soț, Simon (Bertie Carvel), obligându-l să părăsească orașul. În noul sezon, viața Gemmei este dată peste cap atunci când Simon se întoarce. Temându-se de urmările revenirii fostului ei soț, ea se luptă să îi descopere secretele și să afle ce se petrece cu fiul lor, Tom (Tom Taylor). Gemma îl pune pe fiul lor pe primul loc, chiar dacă ea și Simon se urăsc de moarte. Dar oare pot cei doi foști soți să lase deoparte resentimentele, de dragul copilului lor?

Primul sezon al serialului Dr. Foster, care s-a bucurat de un mare succes, i-a prezentat publicului pe soții Foster, un cuplu aparent fericit de peste 30 de ani, din suburbiile engleze. Gemma a renunțat la viața urbană pentru a se stabili în orășelul natal al lui Simon, mica localitate Parminster, având familia pe care și-a dorit-o mereu. O persoană respectată în comunitate, un medic de succes și mamă, aceasta a crezut că își trăiește visul, până în momentul în care au început să apară probleme în mariajul ei și a constatat că viața ei nu este nici pe departe atât de idilică precum credea.

Noul sezon, în premieră la DIVA, ne arată și mai multe secrete și surprize pe care Gemma le descoperă și cu care trebuie să se confrunte, după întoarcerea lui Simon în micul oraș.
Nu pierdeți premiera sezonului 2 al serialului săptămânal Dr. Foster joi, 2 noiembrie, la ora 21:00, numai la DIVA. În fiecare joi la 21:00 va fi difuzat câte un episod.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.