În weekendul 30-31 martie HBO a inceput acțiunea de recoltare de sânge desfășurată în București, parte a campaniei globale HBO, “Bleed For The Throne”. Datorită cererii foarte mari, în următorul weekend al campaniei, capacitatea de recoltare de sânge va fi triplată.

Fanii Game of Thrones s-au întâlnit sâmbătă și duminică, 30 și 31 martie la Mega Mall pentru a lua parte la acțiunea de colectare de sânge inițiată de HBO.

Sâmbătă, 30 martie, prima zi de donare, 90 de persoane au fost interesate să doneze sânge. Dintre aceștia, după o primă triere, 54 de persoane au fost apte pentru acțiune. Cei 24,3 l de sânge recoltați vor putea ajunge la un număr de aproximativ 135 persoane.

Duminică s-au prezentat 100 de persoane dintre care 52 de persoane au reușit să doneze, fiind recoltați 23,4 l de sânge cu care pot fi ajutate aproximativ 130 persoane.

Fanii care vor dori să doneze sânge sunt așteptați și în weekendul 6-7 aprilie, la Mega Mall (intrarea din șoseaua Pantelimon și un nou loc de recolatare, in Mega Mallla etajul -1) între orele 09:00 și 13:00.

Inițiativa Bleed for the Throne se desfășoară în România în parteneriat cu Asociația React, Centrul de Transfuzie Sanguină București și Mega Mall.

Mai multe informații despre cum se poate dona și care sunt condițiile, găsiți aici.

Fani Game of Thrones din întreaga lume participă la campania de donare de sânge mulțumită parteneriatelor cu organizații locale de donare de sânge în 15 țări incluzând: SUA, Norvegia, Suedia, Africa de Sud, Kenya, Ghana, Botswana, Ungaria, Polonia, România, Republica Cehă, Bulgaria, Serbia, Grecia și Croația.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.